hpfunny Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Už dva dny se pokouším o dálkový restart a po odkliknutí se objeví hláška "Omlouváme se, ale došlo k chybě.😵 Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skippi Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Do včerejška jsem měl stejný problém. Dneska je to ještě o trošku horší - pod položkou "Moje Služby" už žádné další informace nejsou (ani aktuální tarif, ani "Moje zařízení", natož restart modemu): Odhlášení a přihlášení nepomohlo. Quote Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpfunny Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Pokud je to míněno vážně, tak je to tedy "parádní vylepšení".😠 Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 před 8 hodinami, Skippi napsal: Do včerejška jsem měl stejný problém. Dneska je to ještě o trošku horší - pod položkou "Moje Služby" už žádné další informace nejsou (ani aktuální tarif, ani "Moje zařízení", natož restart modemu): Odhlášení a přihlášení nepomohlo. už je to opravené ,už jsou vidět co si platím. Quote Premium - Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station, Set-top box Premium, CA modul - Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpfunny Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 V 1. 10. 2021 v 14:05, hpfunny napsal: Už dva dny se pokouším o dálkový restart a po odkliknutí se objeví hláška "Omlouváme se, ale došlo k chybě.😵 Ano. Už vidím co si platím, ale dálkový restart (ani detaily) modemu stále nefungují - stejná hláška o chybě. Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skippi Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Jsem na tom stejně. Quote Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarda_cz Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 U mě funkční. Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Premium VTV Box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 U mě je stránka s dálkovým restartem také nefunkční. @Yarda_cz jestli už máš Vodafone box tak předpokládám že už jsi byl migrová do Vodafone systémů takže do Moje UPC už nemůžeš mít přístup. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarda_cz Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Jasně, už jsem v Můj Vodafone, ty screenshoty mě zmátly, netušil jsem, že se jedná o UPC boxy. Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Premium VTV Box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts