Odesláno 2. srpna 2019 5 let @homberg osobně mám UPC Zone i za takovou testovací platformu. Není ale povinnost se těchto "testů" účastnit :)
Odesláno 2. srpna 2019 5 let mám odkoupený Technicolor a od té chvíle co jste se v tom začali vrtat mám po přihlášení do Moje UPC pouze: OMLOUVÁME SE, ALE DOŠLO K CHYBĚ. - - - - Praha
Odesláno 2. srpna 2019 5 let No a co ty tisice dalsich, kteri na tohle forum nechodi? "Omlouvame se, ale doslo k chybe" jim moc nerekne. Ze jsou ucastniky testovani nove funkce nemaji ani potuchy. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. srpna 2019 5 let homberg: A koľko z tých tisícov ľudí chodí reálne "každý deň" na MojeUPC? kým im ide internet, alebo iná služba tak tipujem že skoro vôbec
Odesláno 2. srpna 2019 5 let @homberg tisíce dalších si této novinky nevšimnou :) Není na první pohled až tak viditelná, ale když vím, že vám na fóru tyhle věci vadí, budeme to testovat na vybrané skupině mimo UPC Zone. @retron Zdravím, potřebuji od Vás také číslo smlouvy do zprávy, abychom mohli problém lépe identifikovat. Díky :)
Odesláno 2. srpna 2019 5 let David - UPC>> testujte, testujte...a potom nabidnete hotovou, odladenou sluzbu pro vsechny. Ta novinka je pro kazdeho zakaznika UPC paradoxne viditelna prave v te hlasce - Omlouvame se... Upraveno 2. srpna 2019 5 let uživatelem homberg Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. srpna 2019 5 let @David - UPC a jak se zapojit do vybrané skupiny? narozdíl od ostatních si rád otestuju, co bude nového:) 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 2. srpna 2019 5 let @MekliCZ to byla nadsázka 🙂 I nadále vám zde budu dávat novinky ohledně UPC, které můžete otestovat mezi prvními.
Odesláno 2. srpna 2019 5 let To je pecka 🙂 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.