Odesláno 2. srpna 2019 5 let @David - UPC Asi by bylo lepší, kdyby se i tady mohli zájemci přihlásit, kdo chce dobrovolně testovat. Na základě pár komentářů, že o to nemají zájem, bych to automaticky nezamítl pro všechny členy zdejšího fora. Zájemců se určitě tady najde dost. 😀
Odesláno 2. srpna 2019 5 let @erikk s tímto dotazem spíš přímo na kolegy na Slovensku. My máme ve správě Moje UPC v Česku.
Odesláno 2. srpna 2019 5 let David - UPC LOL Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. srpna 2019 5 let @homberg Lol? Od včerejška jsou UPC CZ a UPC SK dvě úplně nezávislé společnosti, CZ vlastní Vodafone, SK vlastní Liberty Global. Jediné, co mají společné, je logo, název a nějaký software, My UPC to ale není. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 2. srpna 2019 5 let Mám pocit, že jsem někde četl, že české UPC, by se snad mělo přejmenovat na Vodafone.
Odesláno 2. srpna 2019 5 let před 17 hodinami, David - UPC napsal: Ahoj, co přesně se děje při nefunkční registraci? Končí ti to hláškou OMLOUVÁME SE, DOŠLO K CHYBĚ? @David - UPC Ahoj, ano, tam jsem skončil. Je to firemní účet, možná v tom je ten problém? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 3. srpna 2019 5 let Len škoda že SK priślo o takéto fórum, tušim bolo aj slovenské, či sa zlé pamätám? Len bohužial u nás nebude mať na to čas asi nikto, lebo je to fajn vecička takéto fórum, napr. i nejaké to testovanie. edit: zmyslom slovenské myslím že UPC SK malo vlastné fórum na vlastnej doméne, nemyslím teraz ako že na tomto fóru bolo moŹne trošku riešiť i chyby na SK Upraveno 3. srpna 2019 5 let uživatelem ApacheSK
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.