Návštěvník PcBuh Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Mam teď Net na bezrdratu a chtěl bych větší rychlost ale musel bych kupovat nové rádio a tak hledám jinou možnost se připojit k netu , ale nevím zda má UPC pevné veřejné IP které požaduji Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Adresa je veřejná vždy, a za příplatek i pevná, alespoň tak to bylo za Karnevalu, ale nemyslím si, že zrovna tohle by chtělo UPC nějak měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Groveer Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 i UPC má pevnou IP adresu ale oproti Karnevalu kde jsem za ni platil 70kč nebo 90kč teď už si nejsem jistej u UPC stojí 200kč měsíčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Langer Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Podle ceníku stojí pevná opravdu 200 Kč měsíčně, což se nevyplatí kupovat,sám ji teď ruším tak doufám, že mě jejich úžasná podpora vyslyší co nejřív,když sem jim psal přes web. Jinak ta dynamická klidně stačí, protože pokud nerestartuješ modem tak máš stejnou IP klidně i půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Groveer Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Podle ceníku stojí pevná opravdu 200 Kč měsíčně, což se nevyplatí kupovat,sám ji teď ruším tak doufám, že mě jejich úžasná podpora vyslyší co nejřív,když sem jim psal přes web. Jinak ta dynamická klidně stačí, protože pokud nerestartuješ modem tak máš stejnou IP klidně i půl roku. Souhlas a držím Ti palce abys narazil na operátora kterej aspoň něco ví. Mě slečna tvrdila že se pevné IP týká 3měsíční výpovědní lhůta....a že do tý doby budu platit 200kč,což podle mě dle obchodního zákoníku je blbost.Pokud mění ceník mám právo změnit službu a to ihned. Rozhovor skončil s tím že k 1.11.2007 mi bude zrušena, s čím jsem nesouhlasil.Druhý den volal technik že mi berou a dál mám dynamickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Stejně jsou to šupáci chtít za pevnou ajpinu 200,- to i takový vydřiduši jako jsou Kyslíkové chtěj jenom 100,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. září 2007 Sdílet Odesláno 20. září 2007 Pokud jsi pripojen permanentne k netu (napr. routr ci VoIP telefon), tak se dynamicka IP prakticky nemeni, ja uz ji mam takto stejnou snad od zacatku tohoto roku, restartovani modemu na to nema zadny vliv. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2007 Sdílet Odesláno 20. října 2007 Ahoj. Na zakaznicke podpore UPC mi bylo receno, ze k tarifu Classic (8192/1024 kb/s) za 1224,- a 99,- 2nasobny up/mes, musim dale platit + 70,- Kc/mes za verejnou IP adresu (asi statickou). Ze pry to maji stejne jako Karneval, kde jsem byl dosud. Ted se mi konecne podarilo najit cenik UPC platny od 3.9.2007, kde je uvedeno pod DNS sluzby pro tarif Classic - pevna IP adresa 200,-Kc/mes. Tak nevim co ted platit. Pokud existuje jeste verejna dynamicka IP a UPC ji poskytuje zdarma, asi by mi stacila. Moc tomu nerozumim, ale potrebuji byt na siti aktiv. Poradite? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 21. října 2007 Sdílet Odesláno 21. října 2007 Ahoj. Na zakaznicke podpore UPC mi bylo receno, ze k tarifu Classic (8192/1024 kb/s) za 1224,- a 99,- 2nasobny up/mes, musim dale platit + 70,- Kc/mes za verejnou IP adresu (asi statickou). Ze pry to maji stejne jako Karneval, kde jsem byl dosud.Ted se mi konecne podarilo najit cenik UPC platny od 3.9.2007, kde je uvedeno pod DNS sluzby pro tarif Classic - pevna IP adresa 200,-Kc/mes. Tak nevim co ted platit. Pokud existuje jeste verejna dynamicka IP a UPC ji poskytuje zdarma, asi by mi stacila. Moc tomu nerozumim, ale potrebuji byt na siti aktiv. Poradite? Diky Zajisté JSI activ! Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. října 2007 Sdílet Odesláno 21. října 2007 Pokud se podivas na tvoji zpravu, tak tam vidis: Petr Anonymní IP: 84.242.64.106 Tato IP je dynamicka verejna, za tech nekrestanskych 200 Kc mesicne dostanes pevnou verejnou. Neverejne IP (10.xx.xx.xx) ktere drive byly u Karnevalu se jiz davno nepouzivaji. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.