Návštěvník Fello Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 Zdravím, mám závažný problém se sítovým kabelem. Jednoho dne zapnu svuj PC a jakmile se načte Windows v hlavním panelu se ukáže,. že sitový kabel byl odpojen.Vše jsem dkladně zkontroloval..kabely atd,ale vážně nevím čim by to mohlo být,prosim poradte, děkuju Fello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 Tezko rict, zkus restartovat modem, evetnualne prepnout sitovku do rezimu 10 Mbit, zkontrlovat privodni UTP kabel. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 neměl někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fello Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 Kde mužu přepnout ten tu sitovku do režimu 10 Mbit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 Správce zařízení, vybrat síťovou kartu, pravým na ni a vlastnosti, pak už to tam v pohodě najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fello Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 To dmnc:díky moc..myslíš že to bude tou sítovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 a co nastavit,half nebo full duplex? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fello Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 To tramin:máš stejnej problém jako ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 no něco podobného,ta hláška se mi objevuje tak 1xza hodinu. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fello Odesláno 29. srpna 2007 Sdílet Odesláno 29. srpna 2007 no..já nevim co se s tim stalo, ale štve mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.