Přejít na obsah

Technikus

Uživatel
  • Příspěvky

    567
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    12

Vše od uživatele Technikus

  1. Technikus

    Přechod z HBO Max na Max

    HBO všem předplatitelům zhorší kvalitu. Od 21. května bude chtít více peněz
  2. Pořád nic. 🤔 ...ani přes plátce.
  3. Není výpadek přihlášení do Můj Vodafone? Nefunguje mi ani přes web, ani přes mobilní aplikaci. Píše to: nyní se nelze přihlásit e-mailem, zkuste to prosím později.
  4. Technikus

    Vodafone TV na Apple TV

    Tak konkurence to už spustila.
  5. @rs78Mám černý Compal + 500/50 Takhle by jsi měl dopadnout při měření rychlosti kabelem. Když jsem proved 3 měření z mobilu Samsung připojeného k 5 GHz wifi, tak: 466/50,3 - telefon přímo u routeru 362/50 - telefon cca 8m od routeru ve druhé místnosti 159/50,4 - telefon cca 15m od routeru přes 2 místnosti Tzn. přes wifinu to co kabelem skutečně nenaměřím. Minimálně ten download se dost liší.
  6. Dobré dopoledne, pane ..., děkuji, že jste nám napsal, ráda Vám odpovím. U Vaší televizní služby zatím není naplánovaná žádná změna. Jakmile to bude aktuální, dáme Vám včas předem vědět informací ve Vyúčtování. Vidím, že máte nastavené zasílání Vyúčtování e-mailem, takže Vám taková informace určitě neuteče 🙂 Kdybyste měl další dotazy na služby Vodafonu, určitě mi ještě napište, jsem tu pro Vás. Nebude to jako u Tarifů na míru / Odepiš apod., že se z ničeho nic objevila informace ve vyúčtování? 😁 No uvidíme
  7. Pokud by sis dal tu práci a podíval se na předchozí stránky, nikomu ta stránka po přihlášení zatím nic nenabídla. Zřejmě je tak stránka/odkaz připraven dřív než samotný proces převodu. Kdo ví, kdy ty migrace začínají...
  8. Proč se od pátku ptáš pořád na stejné či podobné dotazy? Změna se týká pouze zákazníků, kteří využívají původní tarify Vodafone TV Klasik, Komfort nebo Komplet. Pokud tam spadáš, dřív nebo později dojde ke změně. Na co a za kolik nevíme. Víc budeme vědět, až to někomu nabídnou oficiálně Podle tohoto Jak se dozvím, že změna již proběhla? Jakmile vás převedeme na nový tarif, hned vás o všem budeme informovat. Změnu vám potvrdíme v samoobsluze a aplikaci Můj Vodafone v části Zprávy z Vodafonu . To vypadá, že možná to ani nikdo moc konzultovat nebude. Změní to a pak s se o tom dozvíme? Tzn ani v onom vyúčtování to předem nebude?
  9. Taková čistka resp tolik změn tady dlouho zřejmě nebylo... Nulový tarif na míru, Odepiš, starší internetové tarify, starší TV programová nabídka...
  10. Trvalá ale do kdy? Ne náhodou do jakékoliv změny tarifu, ať už u internetu, TV, eventuálně hlasových a datových SIMek? Já mám historicky retenční cenu a ta se obávám je sjednaná do jakékoliv změny. Já však vlastně nic měnit nehodlám, je to ze strany Vodafone a tak nechť přijde s nějakou nabídkou. Buď se dohodneme a nebo ne. Podle aktuálního ceníku Vodafone z 12.3.2024 byly ceny TV Klasik, Komfort a Komplet viz ceník níže. Jakou však vykouzlí cenu z Vodafone TV - tarif za 150 Kč/měsíčně k pevném internetu + TV balíček ALLinONE za 620 Kč/měsíčně = 770 Kč, aby byla programová nabídka a služby okolo jako např. Voyo, HBO Max apod. zachována proti mému aktuálnímu TV Komplet a nebyl to nesmyslný příplatek navíc? EDIT 18:19 Tak jsem trošku pogooglil a heleme se na některé Vodafone podmínky Zákazník o slevu dle těchto podmínek nenávratně přichází v případě, že na příslušném Tarifu dojde k omezení či přerušení služeb (např. z důvodu prodlení s úhradou Vyúčtování). Zákazník dále o všechna zvýhodnění nenávratně přichází v případě deaktivace pořízeného Tarifu, např. i při změně Tarifu na jiný. V Samoobsluze vidím
  11. V pátek odpoledne jsem na stránce https://www.vodafone.cz/muj/gm/vtv-zmena vyplnil u "Potřebujete si o změně promluvit nebo cokoliv dovysvětlit? Nechte nám číslo a my vám zavoláme" telefonní číslo a teď mi volali. Jejich nabídka je + cca 100 Kč proti mé aktuální dlouholeté ceně za TV Komplet + Voyo + HBO Max, což jsem nesouhlasil. Tak jsem zvědavý, co mě bude čekat za překvápko ve standardním migračním termínu - jaký TV balíček a za kolik.
  12. Asi je to moc čerstvé a přijde to postupně, stejně jako Nulový tarif na míru apod. změny.
  13. No, ale já za Komplet platím cca 50% AllinONEu. 😁 Pokud však @kautskympíše, že půjde o změnu kosmetickou, tak snad v pohodě. Pokud se nepletu, taky má nějakou slevu.
  14. Trošku se začínám bát ceny, ale snad nemůže být skok X násobný? 🤨
  15. Mám TV Komplet a ten odkaz mi píše Mrzí nás to, ale vaše aktuální nastavení služeb neumožňuje aktivaci nového řešení. Avizovaná změna se týká pouze zákazníků se staršími tarify Vodafone TV. Docela by mě zajímalo, na co eventuálně budu převeden, s jakými balíčky a kolik to bude stát měsíčně.
  16. Technikus

    Modem Compal

    Vidinu ušetřit za pronájem by potom jistě volilo 90% lidí, ale co potom to řešení problémů s internetem, rychlostí, výpadky, televizí apod.?
  17. Vodafone oficiálně kupuje jednoho z největších virtuálních operátorů https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/uohs-schvalil-prodej-mobilniho-operatora-sazkamobil/
  18. Zrušení tarifu Odepiš taky koluje ve fakturách, něco k tomu je i tady. Odepiš je aktuálně 53 Kč a 400 minut do Vodafone. Do srpna jej zruší, oznámeno ve Vyúčtování. Náhrada co vymysleli je za 114 Kč neomezeně do Vodafone.
  19. Dnešním dnem opustilo moje poslední telefonní číslo u Vodafone účet z Můj Vodafone. Když jsem se dopoledne přihlašoval do webového Můj Vodafone, zobrazila se mi nabídka, jakou službu chci zobrazovat jako výchozí. Mám TV a Internet. V danou chvíli jsem klikl na TV, ale nyní bych chtěl výchozí službu zobrazovanou po vstupu do Můj Vodafone změnit na Internet. Kde to lze změnit?
  20. V tomto případě nezbyde nic jiného než se spoléhat na tu upomínku v kalendáři. Radši o měsíc či týden dřív, než pak přijít o číslo. Já mám tu exSIMku Tarifu na míru/dnes už u Kaktusu v telefonu jako druhou a aktivní, měl bych tak mít přehled.
  21. @Adolf.ShitlerOčekávám, že budou chodit i SMSky, že se něco blíží a bude potřeba cokoliv udělat. Pokud tak nejde o šuplíkovku, ale je SIM někde vložena, je potřeba to i číst. Asi stejně jako faktury od Vodafone. Nebo je možné si nastavit upomínku do kalendáře.
  22. Aktuálně je ta SIM s Tarifem na míru za 0 Kč na rodné číslo (mám tam i TV a internet). Zítra už ta SIM u Vodafone nebude. 😁
  23. Tak co, taky máte tohle ve faktuře?
×
×
  • Vytvořit...