Přejít na obsah

marian.lozi

Uživatel
  • Příspěvky

    174
  • Registrace

  • Vítězné dny

    4

Příspěvky od uživatele marian.lozi

  1. K základu se slevou 53% jsem dostal nabídku na balíčky nebo AiO také jen s 15% slevou. Níž prý nelze, s případným ukončením nemají problém. Jestli jim odejde i kdyby každý desátý a ostatní přejdou na dražší služby, tak akce bude vyhodnocena jako úspěšná.

    • Souhlasím 1
  2. Pro info, ve vyúčtování z 16.4. bylo mimo jiné:

    "... že v průběhu května až srpna 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Klasik s měsíční cenou 58 Kč na nový tarif Vodafone TV se slevou 53 % s měsíční cenou 151 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet ...". To už někteří znáte.

    Tak jsem se ve Vodafonu zeptal na přesné porovnání obsahu obou tarifů, zdali mi zůstanou minimálně ty všechny programy, které doposud přijímám ve stávající službě, neboli co tedy konkrétně bude chybět a co bude za to extrémní 160 % zdražení nově navíc, také co bude s balíčkem SPORT mini který mám k tarifu Klasik za 0Kč.

    Odpověděli, že TV - Klasik i doplňkový balíček Sport Mini se ruší. Také že nemá možnost výši slevy nebo cenu ovlivnit. Porovnání tarifů nikde, zmiňované zvyšování kvality nikde, jen tahání peněz ze zákazníků. Slíbili mi, že mne budou telefonicky kontaktovat specialisté a budou nabízet optimalizace TV tarifu.

    Na balíček Sport bez F1 jim ale kašlu, ten jsem byl na začátku sezony nucen pořídit jinde.  Porovnání s VTV po IP je Telly jako prozření že to jde funkčně i uživatelsky přívětivě. Ty peníze Vodafonu, staré i nové, v absolutní hodnotě jsou sranda, ale jde mi o princip. Zatím beru jako výhodu VTV jednoduchost používání TV pro živé vysílání přes DVB-C - mám koupené dva CA moduly, starší už od roku 2008, a po ukončení VTV bych je mohl vyhodit.

    K UPC mne připojovali v roce 2001. Nejdřív jen internet, to byl upload 50% downloadu + FM rádio, to hrálo opravdu kvalitně. Pak přišla analog TV, časem digital TV, ale ty jejich stb jsem nikdy neskousnul. Internet už mám třetím rokem odjinud, na rádio v okně dipól nebo poslouchám přes internet, asi opravdu nadešel čas koax nechat odpojit. Počkám co nabídnou a tato éra asi skončí.

    • Souhlasím 1
  3. @260370"A jake jsou Vase zkusenosti ?"
    Že dříve odkoupený jiným zákazníkem modem připojit nelze.  A Vodafone aktuálně žádné modemy neprodává, jen pronajímá.
    Teď už je to jedno, ale ani když to šlo, tak to nešlo tak že stačilo zákazníkem doma odpojit starý a připojit nový (jiný) - UPC jej muselo přihlásit ke konkrétnímu účtu.

  4. před 4 hodinami, radosto napsal:

    funguje se všemi ostatními streamovacími aplikacemi bez problému

    Opravdu se všemi? Nebo jen s většinou? Nebo jen s některými které znáte?
    A nebojte se, Vodafonu se nezastávám  - jejich přístup k aplikaci VodafoneTV na libovolné platformě mi pije krev už léta a držím se u nich jen kvůli CA modulům.

×
×
  • Vytvořit...