Přejít na obsah

marian.lozi

Uživatel
  • Příspěvky

    174
  • Registrace

  • Vítězné dny

    4

Vše od uživatele marian.lozi

  1. K základu se slevou 53% jsem dostal nabídku na balíčky nebo AiO také jen s 15% slevou. Níž prý nelze, s případným ukončením nemají problém. Jestli jim odejde i kdyby každý desátý a ostatní přejdou na dražší služby, tak akce bude vyhodnocena jako úspěšná.
  2. Pro info, ve vyúčtování z 16.4. bylo mimo jiné: "... že v průběhu května až srpna 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Klasik s měsíční cenou 58 Kč na nový tarif Vodafone TV se slevou 53 % s měsíční cenou 151 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet ...". To už někteří znáte. Tak jsem se ve Vodafonu zeptal na přesné porovnání obsahu obou tarifů, zdali mi zůstanou minimálně ty všechny programy, které doposud přijímám ve stávající službě, neboli co tedy konkrétně bude chybět a co bude za to extrémní 160 % zdražení nově navíc, také co bude s balíčkem SPORT mini který mám k tarifu Klasik za 0Kč. Odpověděli, že TV - Klasik i doplňkový balíček Sport Mini se ruší. Také že nemá možnost výši slevy nebo cenu ovlivnit. Porovnání tarifů nikde, zmiňované zvyšování kvality nikde, jen tahání peněz ze zákazníků. Slíbili mi, že mne budou telefonicky kontaktovat specialisté a budou nabízet optimalizace TV tarifu. Na balíček Sport bez F1 jim ale kašlu, ten jsem byl na začátku sezony nucen pořídit jinde. Porovnání s VTV po IP je Telly jako prozření že to jde funkčně i uživatelsky přívětivě. Ty peníze Vodafonu, staré i nové, v absolutní hodnotě jsou sranda, ale jde mi o princip. Zatím beru jako výhodu VTV jednoduchost používání TV pro živé vysílání přes DVB-C - mám koupené dva CA moduly, starší už od roku 2008, a po ukončení VTV bych je mohl vyhodit. K UPC mne připojovali v roce 2001. Nejdřív jen internet, to byl upload 50% downloadu + FM rádio, to hrálo opravdu kvalitně. Pak přišla analog TV, časem digital TV, ale ty jejich stb jsem nikdy neskousnul. Internet už mám třetím rokem odjinud, na rádio v okně dipól nebo poslouchám přes internet, asi opravdu nadešel čas koax nechat odpojit. Počkám co nabídnou a tato éra asi skončí.
  3. @OhambíPokud je mi známo, Cisco EPC3208 je jen modem, což je také jeho výhoda. Tudíž na rychlost připojených zařízení (zejména těch bezdrátových) bude mít vliv i použitý router, případně jeho wifi.
  4. @ost-plus@seznam.czA taky by se hned vědělo o co je zájem a co je jen zbytečná vata!
  5. Osobni zkušenost nemám, ale něco užitečné je na https://www.czc.cz/zyxel-vmg3625-t50b/289417/produkt/7hediuoesqgdpbmtb3uq2mhpc8/diskuse
  6. Pozor, na 586 MHz vysílají rádia. Power TV byla na 538 MHz.
  7. marian.lozi

    Modernizace sítě

    U nás proběhlo nedávno ale v nabídce žádná změna. Upload pořád 60Mbit.
  8. Ano, např. na tvprogram.cz.
  9. Všechny výstupy mají dle obrázku stejný útlum 6,2dB.
  10. Zkontrolovat kabeláž (koaxy a konektory až k modemu), restartovat modem, vše krom měřicího zařízení odpojit a otestovat po kabelu na https://nettest.cz/ a dle výsledku případně reklamovat. Pozor na garantovanou rychlost, není stejná jako inzerovaná.
  11. @petr-000NovaSport 3 a 4 nabízí VTV už dlouho.
  12. marian.lozi

    Modem Compal

    @Terryhttps://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/pevny-internet-kabel-vlastni-modem/ A ještě zde na fóru: https://www.techforum.cz/search/?q="vlastní modem"&quick=1
  13. Co to? To ani google nezná. 🙂
  14. @Martin - VodafoneBudu doufat, že pak budou součástí všech balíčků kde už teď je Nova Sport 1-4 nebo Sport 1-2.
  15. @sodekczAha, vycházel jsem z "Nic jsme nepřelaďovali, nepoužíváme žádné oblíbené, nic podobného.".
  16. @sodekczNa pozicích 2-5 jsou ale SD verze CT.
  17. @260370"A jake jsou Vase zkusenosti ?" Že dříve odkoupený jiným zákazníkem modem připojit nelze. A Vodafone aktuálně žádné modemy neprodává, jen pronajímá. Teď už je to jedno, ale ani když to šlo, tak to nešlo tak že stačilo zákazníkem doma odpojit starý a připojit nový (jiný) - UPC jej muselo přihlásit ke konkrétnímu účtu.
  18. Opravdu se všemi? Nebo jen s většinou? Nebo jen s některými které znáte? A nebojte se, Vodafonu se nezastávám - jejich přístup k aplikaci VodafoneTV na libovolné platformě mi pije krev už léta a držím se u nich jen kvůli CA modulům.
  19. Hlavně žes předtím psal že veřejnou IP máš: "Příklad: veřejná adresa co mám na routeru je 1.2.3.4 ..." Uvedená čísla jsem bral jako že ji sem jen nechceš psát, což je správně.
  20. marian.lozi

    Nové stanice

    @Pavel mTo je vlastnost televize a ne chyba Vodafonu.
  21. Neni tam těch Default Gateway nějak moc? To co neni na WAN port je potřeba smazat.
  22. marian.lozi

    EPG

    Tlačitko EPG na ovladači TV snad patří k EPG přes DVB tuner a ne v nějaké aplikaci.
  23. marian.lozi

    VF a FIFA

    Ale pozor, nám zcela neznámý tvůj "herni modem ASUS" musí mít WAN port pro připojení "modemu" Vodafonu. Aby to nebyl nějaký xDSL s dírou na telefonní linku a 4x LAN.
  24. Skenuje pásmo kvůli kolizi s radarem. Zkus nastavit 80MHz a mělo by mu to jít rychleji. Nebo pevný kanál 36.
×
×
  • Vytvořit...