Přejít na obsah

Venca79

Uživatel
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Venca79

  1. Mám tarif komfort a včera mi oba programy fungovaly.
  2. Přesně to samé jsem pozoroval tento týden. Sleduju přes základní vodafone STB. Nemůžu posoudit, jestli se to děje i u jiných programů, koukal jsem jen na ten fotbal.
  3. Mám 75 lcd vyšší třídy cca rok a mám vypozorováno, že nejhorší sportovní přenosy (nejhorší kvalita obrazu), a to opravdu dost výrazně, je na čt sport. Když koukám na hokej např. na sport1/sport2 tak je obraz kompaktní, hokej na čt sport katastrofa (např. ms juniorů). U fotbalu je lepší obraz rovněž na všech ostatních sportovních kanálech. Tady je spíš něco špatně na straně ČT. Protože např. ms ve fotbale bylo opětovně horší na čt než na nově, a to museli mít primárně stejný zdroj. Kabeláž a jiné věci bych v tom nehledal...
  4. Ale to bych i chápal, holt jsem něco celkově ušetřil a teď je třeba zařízení vyměnit. Ale co mi hlava nebere, že se nešlo rozumně domluvit na zlevnění služby, když mám stávající internet za 584 + 50 (sleva z tehdejšího ceníku) a je akční nabídka na 490 + 70, že by byl pro paní takový problém to překlopit. No nic, uvidíme až se ozve retenční oddělení. Jen jsem taky reagoval na předchozí příspěvky, že ne vždy se člověk domluví bez podání výpovědi.
  5. První kontakt s vodafonem a hned mě neskutečně vytočili. Z důvodu přechodu na vodafoneTv mi bylo oznámeno, že v souvislosti s výměnou STB dojde ke zdražení služeb o 56 Kč. Předchozí STB mám odkoupený a nově by se pronajímal. První hovor se zákaznickým centrem byl rychlý, prý nic nevidí v systému a zítra se ozve... Po týdnu, kdy se nikdo neozval jsem tedy zavolal já, po dlouhém vysvětlování problému se dozvím, že opět pán nic řešit nemůže, ale předá to na příslušné oddělení a do 3 dnů se ozvou. Překvapivě opět nikdo nezavolal. Tak po dnešní emailové urgenci se mi zavolala úžasná paní - výsledek, že mám teď nastavené služby nejlépe jak to jde a zlevnit nic nejde (mám 500 mbit + komplet za 1001 kč). Jakákoliv snaha o domluvu marná, poslán výpovědní formulář, který zítra podám. Takže pro mě velké zklamání, holt kolegové nademnou natrefili na někoho normálnějšího.
  6. Prodám CI+ modul UPC secure plus, Modul má PN 001202-05011118-000. Cena 700 kč, ideálně předání osobně v Praze.
  7. Venca79

    Nové stanice

    Ono opravdu záleží, na čem se to pouští, přes počítač na 32" monitoru z gauče v pracovně na to koukat šlo bez problému. Ale na velké televizi to fakt nešlo. Ale horizon go jsem tedy na TV nezkoušel, tak porovnání nemám. Jak píšu, jen škoda, že se obě firmy nedohodly.
  8. Venca79

    Nové stanice

    Je škoda, že když už o2 prodává sportovní balíček komukoliv, že se nějak nedohodne UPC a o2 a není přeprodáván ten balíček prostřednictvím UPC i s nějakým příplatkem. K o2tv mám přístup díky kamarádovi, ale kvalita obrazová kvalita sportovních kanálů o2 je opravdu žalostná, vhodná tak na mobil či tablet. V TV jsem se díval přes chromecast, x box aplikaci O2tv a přes addon v KODI. A vždy je to mazanice jak je psáno v příspěvku výše. Sport se na tom fakt sledovat nedá :-(. Tak se někdy snad dočkáme modelu distribuce, na kterém vydělá něco o2 i UPC. Nemám problém za TV vysílání něco platit, ale služba musí mít nějakou kvalitu.
  9. Dobrý den, zbyl mi přístroj technicolor tc7200. Před jeho prodejem se chci zeptat, zda by nebyla nějaká možnost pomocí něj zlepšit kvalitu WIFI signálu v částech bytu, kde není úplně nejlepší signál. Ve všech místnostech mám datové zásuvky. Momentálně používám compal ch7465lg. Bohužel v místě, kde bych chtěl používat streamování přes chromcast je WIFI mizerná. Vzdušnou čarou je to cca 20 m, ale železobetonové zdi WIFI asi nepomohu. Snažil jsem se na toto téma něco vygooglit, ale na nic kloudného jsem nepřišel. Děkuji za rady.
  10. bonus se dával při tom, když byly zavedeny tarify s věrnostní slevou. Když někdo zůstal na ceně bez věrnostní slevy, dostal trvalé zvýšení rychlosti (samozřejmě, v případě přechodu na věrnostní cenu byl bonus deaktivován)
  11. Praha Vršovice, obraz naprosto v pořádku. Chyba může být například i u vás v kabeláži.
  12. Nejpozději ve středu 25.2. se dozvíme, zda UPC zařadí do nabídky Sport 1 HD a Sport 2 HD. Sport TV bude mít tiskovku ohledně F1 a při té příležitosti oznámí operátory. kteří budou vysílat Sport 1 HD. Doufám, že tam bude i UPC, jsem asi nepoučitelný optimista
  13. Venca79

    vrátila se nabídka Komplet

    No vidím, že nakonec díky reklamaci vyúčtování a nabídky nové služby je cena 999 za vše vyjma erotiky víc než fajn.
  14. Venca79

    vrátila se nabídka Komplet

    Službu komplet 240+ jsem objednal ještě když byl vyvěšen ceník na stránkách UPC, byla dohodnuta cena včetně pronájmu zařízení. Vyúčtování, kde byla navíc započtena za pronájem jsem reklamoval. Dnes byla reklamace vyřízena. Paní na telefonu slušná, omluvila se za potíže, sdělila, že bohužel nemůže do ceny zahrnout pronájem zařízení. Jako kompenzaci mi byla navržena služba kombi komfort 240+, a to včetně balíčků superfilm, filmbox a plus zdarma na dobu neurčitou. Nově budu tedy platit 999 za vše, akorát nebudu mít aktivován ten erotickej balíček, což mi neschází. Závěrem lze tedy konstatovat, že je smutné, že v UPC dost často neví pravá ruka co dělá levá, nicméně reklamace byla vyřízena k mé spokojenosti. Uvedené služby za 999 se mi zdají cenově velmi přijatelné. Věřím, že reklamace ostatních dopadne také k jejich spokojenosti.
  15. Nevidím důvod tě přesvědčovat k rychlejšímu internetu, když ti ten tvůj vyhovuje. Pro mně je zase vyhovující rychlost 240 Mb/s. Rád se kouknu na film v dobré kvalitě, takže stahuju většinou ripy co mají 15 - 20 GB. Film si vyberu, jdu si udělat kafe a jelikož to z těch serverů lítá při stahování víc souborů najednou dohromady tak 25 MB/s tak to mám za pár minut doma. V době, kdy se dat přenáší i v běžném provozu na internetu čím dál víc, je pro mě prostě lepší si připlatit pár stokorun a mít komfort odpovídající roku 2013.
  16. Možný to je, každopádně jsem si připadal jak totální blbec.A ano, od té doby pracuje na výbornou, takže určitě doporučuju.
  17. Jen pro kompletnost informací... problém vyřešen. Zní to neuvěřitelně, ale hned 2 síťové kabely, které jsem zkoušel po sobě byly nějaké vadné. Dnes vyzkoušen úplně nový síťový kabel a rychlost downloadu hned hezkých 239 Mb/s. Tak to jsem opravdu nečekal, že za vším bude blbej kabel
  18. Dobrý večer,po výměně modemu z původního Cisca na Technicolor mi rychlost nepřesáhne 70 Mb/s. Měřeno na speedtestu a prakticky odzkoušeno stahováním více souborů z downloadserverů, kde dříve nebyl problém dosáhnout rychloti 120 Mb/s.Nyní jsem si polepšil na 240 Mb/s a následoval výšeuvedený sešup. Už u mě byl i technik, nutno říct že v 19. hodin již značně unaven a ten, vzhledem k tomu,že mi jak naschvál poprvé po 5 letech vypadl na 2 dny internet úplně, pouze vyměnil modem, utáhl všechny spoje, změřil signál s tím že je vynikající a mělo by to fungovat a odešel. No a rychlost zůstala stejná, tedy cca 70 Mb/s. Mám nainstalovány win 7, 1Gb externí síťovku a už jsem vyzkoušel snad vše. Otázka tedy zní: Může být něco špatně nastaveno na síťovce nebo modemu? Popř. zavolat opět technika? 70 Mb/s mi vcelku i stačí, ale vzhledem k tomu že mám teď ten trvalý bonus240, tak proč to nevyužít, případně snížit tarif a ušetřit nějakou tu korunu. Děkuji za případné rady.
×
×
  • Vytvořit...