Přejít na obsah

Petr Řezníček

Uživatel
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Petr Řezníček

  1. Tuto nepodporu bych chápal, kdyby to byl nějaký trend, ale na té TV fungují normálně veškeré jiné aplikace zcela bez problémů - Apple TV, Netflix, Disney+, HBO Max, Sky Showtime, YouTube atd. atd. nemluvě třeba o O2 TV. Měnit TV kvůli aplikaci Vodafone TV opravdu nehodlám, i když mě to trochu mrzí. Nicméně je dobré znát filozofii firmy. Živou TV sleduji přes CA modul a toto jsem chtěl hlavně kvůli zpětnému zhlédnutí, abych nemusel pouštět z iPadu přes AirPlay.
  2. Přiznám se, že jsem dost vytočen. Nepřipadá mi, že by ta TV byla nějaká stará, nebo by něco nezvládala. Tohle je opravdu velké zklamání.
  3. Modelovou řadu 2020 nejspíš mám, ale webOS 5 už ne.
  4. Tak jsem právě také zjistil, že moje TV není podporována, protože je to model z roku 2020. Kupovat novou zatím opravdu nehodlám. Zajímavé, že ostatní aplikace pod ní v pohodě fungují. Tohle je tedy docela zklamání. Nechápu co by bylo za problém zařídit, aby aplikace fungovala i na webOS 4.
  5. No nevím, přijde mi, že mám verzi 5 🤷‍♂️
  6. Verze SW 5.40.10 a aplikaci v LG Store nevidím.
  7. Mění Vodafone Station s Wifi 6 za starší bez řečí na požádání? Nebo budu muset absolvovat nějaké přemlouvání? Nebo lépe, ještě mi budou nutit to Super WiFi?
  8. Plánuje se prosím aplikace pro smart TV LG (webOS)? Nepodařilo se mi dohledat žádné relevantní informace.
  9. Takže místo toho, aby vydali novou verzi Vodafone Station s Wifi 6 a lepším dosahem, tak si člověk musí pronajmout další 2 žrouty energie a cálovat další měsíční poplatek. To je fakt super business plán 😄
  10. Jak je to prosím s podporou v případě pevného internetu a Vodafone Station? Ve stavu vidím pouze IP V4...
  11. Poslední cca. 2 - 3 týdny pozoruji opakované krátkodobé výpadky během noci. Už mě to začíná dost vytáčet. Jedeme doma na Apple věcech a pořád mi chodí notifikace "Domácí centrum přestalo reagovat" a za chvíli "Domácí centrum začalo reagovat". Děje se to vždy kolem 3. hodiny ráno.
  12. Petr Řezníček

    Wifi 6

    Tak to vypadá, že už je v nabídce zařízení s WIFI 6, ale nejspíš jen pro optiku - https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-fibre/vodafone-station-fibre/
×
×
  • Vytvořit...