Odesláno před 21 hodinami21 hod V minulosti som využíval pevný internet 1000mbps s Vodafone station, ktorý som mal nastavený v bridge mode s vlastným routrom.Pri sťahovaní som sa rozhodol urobiť upgrade na 2000 mbps, keďže cenový rozdiel bol minimálny. Avšak bol mi pridelený Vodafone Ultra Hub 7, ktorý sa do bridge módu prepnúť nedá a čo som sa dočítal tak ako bežnému smrteľníkovi mi prevodník Arris CM3500 len tak nedajú.Mohol by som urobiť downgrade modemu naspäť na Vodafone station avšak tým by som revertoval naspäť na 1000 mbps. Je tu nejaká cesta ako si pripojiť vlastný router a zároveň bežať na rýchlosti 2gb? Cable+ 2000 - - Vodafone Ultra Hub 7 Brno
Odesláno před 21 hodinami21 hod Jedině si pořídit vlastní Arris CM3500, ale za těch 200 euro se to teda moc nevyplatí.A díval jsem se teď na web německého eshopu Werner, kde tyto modely prodávají a momentálně už nějakou dobu nejsou skladem, takže situace se asi docela zhoršuje.https://www.werner-electronic.de/kabelmodem-arris-cm3500-b-ce-25-gbps-lan-port Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor Ešte na stránkach píše že bridge mode by mal byť v budúcnosti dostupný. Nejaké info kedy cca by to malo byť? Cable+ 2000 - - Vodafone Ultra Hub 7 Brno
Odesláno před 15 hodinami15 hod Modem Ultra Hub 7 má Vodafone v nabídce od prosince loňského roku, to už je 9,5 měsíce, už je fakt na čase aby ten bridge mód zprovoznili, je opravdu smutné že uživatelé nejdražšího a nejrychlejšího tarifu kabelového internetu nemůžou použít vlastní router.Bohužel o žádném termínu tady na fóru nepadlo ani slovo. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno před 15 hodinami15 hod Autor No jo, veď ja som to tiež vzal automaticky. Veď že, high end - to určite bude podporovať bridge mode. Ale ten sw je tak okresný, ako pre deti Cable+ 2000 - - Vodafone Ultra Hub 7 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.