Přejít na obsah

Host1234

Uživatel
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Host1234

  1. Host1234

    Warner TV HD ve Vodafone TV

    Na FB mi odepsali, že ho zařazují už 2.dubna. Tak kde je pravda?
  2. Host1234

    Nové stanice

    H2 by byl super. A ještě BBC Earth.
  3. BBC Earth bych bral všemi deseti. Proto nechápu, že o jeho zařazení neuvažují, když skončila exkluzivita u T-Mobile. Celkově mě přístup Vodafonu zklamal ve více případech.
  4. Upřímně, kdyby byl Vodafone nucen kvůli zařazení NS 5 a 6 zdražit řekněme o 100 měsíčně, pořád by mě to vycházelo lépe, než že si musím platit balík sport Premium za 399. Jasně mám tam český fotbal a hokej, ale český fotbal je k vidění i na Polsat Sportu, nebo Sportdigital.
  5. A co tedy jednání ohledně zařazení Canal+ Sport? Ty stále probíhají, nebo už jste se na to vykašlali? Vodafone je nejhorší operátor, co se týká jednání o zařazení nových programů. Vaše reakční doba je až směšná. Kdo chce, domluví se téměř okamžitě.l, to u vás neplatí.
  6. U Vodafonu ani nebudou. Vodafone je nejhorší operátor. PL konečně mohla být i jinde, než u Skylinku a dodnes nebyli schopní zařídit zařazení C+S, BBC Earth skončila exkluzivita a taky nejednají o jeho zařazení. NS 5 a 6 je to samé, jednáme jednáme, přitom je jasné, že to nezařadí. A řeči typu, museli bysme zdražit a lidi by to nechtěli platit je blbost. Já si kromě plné nabídky kabelovky platím sportovní balíček u O2. Je smutný v dnešní době, že si člověk musí platit 2 a více providerů, aby viděl ze sportu všechno.
  7. A bude to trvat stejně dlouho se stejným výsledkem jako jednání o zařazení Canal + Sport. Ještě že konkurence reaguje rychleji.
  8. Potvrzuji, ráno to normálně fungovalo, teď PS1 v aplikaci nefunkční.
  9. A budou ještě nějaké novinky??? Na TV jsem dnes naladil pozice test 1-10.
×
×
  • Vytvořit...