Přejít na obsah

JPL

Uživatel
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele JPL

  1. Funguje, super Konečně můžu používat tablet jako ovladač Dik
  2. Pokud sama Prima nedodržuje co slíbila (EPG), tak by snad ani Vodafone nemusel dodržovat požadavek Primy na přetačení a to do doby, než si to vyřeší Prima. Nelze jen něco požadovat od ostatních a sam podmínky nedodržovat.
  3. Tak tato funkcionalita se moc nepovedla. Dá se říct, že zpětné shlédnutí pořadu na Prime není možné. Zkusil jsem pustit nějaký serial, ale běžel tam ještě předcházející a na začátek meho pořadu se dostat nelze. Ani netuším, za jak dlouho se k nemu doberu. Nebo k čemu je dobre přetečení dozadu. Omylem přesunu porad zpět, třeba zas na začátek, ale uz se nedostanu na místo, kde jsem byl původně, protože do předu to nejde.
  4. Tak už jsem ji stáhl na ShieldTV. Na první pohled se zdá, že funguje. Bohužel jsem ale nenašel možnost jak seřadit programy. A zároveň je tam kompletní seznam programů, včetně těch, které nemám předplacené. To asi není problém přímo plikace, ale nějaké databáze na pozadí. Ví se otom? Bude se resit? Jo možná by bylo jednodušší přidat podporu Chromcast, Udržovala by se jedna aplikace a na konkrétní Android TV by si to člověk přeposlal z telefonu, který zároveň slouží jako super ovladač. A nemusel bych ani na každém zařízení řešit řazení kanálu, popř další nastavení.
×
×
  • Vytvořit...