Přejít na obsah

Veronika - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    262
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    4

Příspěvky od uživatele Veronika - Vodafone

  1. @xxyzPěkné dopoledne, technickou podporu můžete kontaktovat přímo od zařízení na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2, kolegové jsou na telefonu každý den od ý do 22 hod., mají nástroje k provedení diagnostiky připojení a mohou tak prověřit potíže. Je mi líto, že zvažujete o zrušení služeb z důvodu technickým potíží 😞 Můžete nás kontaktovat také přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, na vaše služby se s vámi podíváme.

  2. Před hodinou, janmichaelvincent napsal:

    @Veronika - Vodafone Jádro mojí otázky je ale dost jednoduché. Co se stane, když ten svůj modem po ukončení internetu neodpojím? Jak tu psali jiní členové fóra, jsou tu případy (chápu, že nestandardní), kdy internet pro účely Vodafone TV technicky šlo využívat i pro jiné účely. Znamená to, že pro některé zákazníky tyto jiné účely aktivně blokujete a pro jiné ne?

     

    Já preferuji, když dostanu informace písemně. Zákaznická linka není efektivní způsob hromadného sdělování informací (věřím, že tohle vlákno si i v budoucnu někdo rád přečte).

    Pokud zrušíte pevný internet, modemu přestane být přidělovaná IP adresa, nebude vám tedy fungovat internet. Pokud budete mít modem zapojený, ničemu to nebrání, avšak je to zbytečné.

    • Souhlasím 1
  3. @janmichaelvincentPěkné dopoledne, oficiální informaci jsme vám tu popsali. Pokud ukončíme váš pevný kabelový internet a zůstane vám pouze Vodafone TV s CA moduly, váš modem k tomu potřebovat nebudete (můžete ho odpojit). Co se týká nulového datového tarifu, to se týká spíše interního systémového nastavení. Pokud byste se rozhodl, že si k CA modulům pořídíte box, dodáme vám modem. Vlastní modem v tomto případě zapojit nelze. Stejná situace by nastala, kdybyste měl box již při ukončení pevného internetu. V tomto případě bychom vám dodali modem také jiný. Rychlost připojení vám nepotvrdím, je určená pouze pro chod Vodafone TV. Internet v tomto případě nebudete moct pro jiné účely používat. Vzhledem k tomu, že zde uvádíte více příkladů, doporučím vám v tomto se spojit přímo s operátory na lince 800 77 00 77, zodpoví vám případně další otázky.

  4. @DrDlouhyPěkné ráno, na diskuzním fóru reklamaci vyřídit nedokážeme. Reklamaci můžete uplatnit písemně na adrese Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5, případně máte možnost podat ji přes elektronický formulář:  https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace/ s ověřením hesla administrátora. Veškeré možnosti, jak můžete uplatnit reklamaci/stížnost v souladu s Reklamačním řádem Vodafonu, uvádíme na této stránce https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/. Případně nás můžete kontaktovat přes https://tam.je/forum.

  5. @BraniborPěkné odpoledne, na diskuzním fóru reklamaci vyřídit nedokážeme. Reklamaci můžete uplatnit písemně na adrese Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5, případně máte možnost podat ji přes elektronický formulář:  https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace/ s ověřením hesla administrátora. Veškeré možnosti, jak můžete uplatnit reklamaci/stížnost v souladu s Reklamačním řádem Vodafonu, uvádíme na této stránce https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/

     

  6. Pěkné odpoledne, pokud se vám v Můj Vodafone nezobrazují informace k zařízením, pošlete nám prosím podrobnosti přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, o plošný výpadek by se podle vyjádření technického oddělení jednat nemělo. Potřebujete k tomu datum, čas přihlášení do Můj Vodafone, typ hesla a pokud se přihlašujete e-mailovou adresou, tak prosím napište i tu. Nezapomeňte také přiložit screen případné chybové hlášky.

×
×
  • Vytvořit...