Jump to content

Nový SW

HaWe

Recommended Posts

Mam SET-TOP-BOX CV5000 CINX iL - V1.03.

No jasně, já taky (jak už jsem psal výše), mám taky V1.03, takže to je asi tím. Co máte za model STB, ti co mají V1.22? Dík

Mam SET-TOP-BOX CV5000 CINX iL - V1.03.

No jasně, já taky (jak už jsem psal výše), mám taky V1.03, takže to je asi tím. Co máte za model STB, ti co mají V1.22? Dík

Tak já nevěděl že už dávají jiné STB já mám ještě CV-5000 CINX s tou verzí 1.22 :D takže je to určitě tím :wink:

• 2 weeks later...

Tak dneska mi STB nabídl možnost stáhnout si nový SW, stáhla se mi verze 1.06 z 17. září 2007.

Čeho jsem si hned všiml je to, že se na začátku objevuje logo UPC a když se zmáčkne 3x "i", tak úroveň a kvalita signálu spolu s dalšími informacemi zůstanou zobrazeny, dokud to nevypnete sami. Navíc v menu u CONAX přibyl "stav tokenů".

a to je vse jo ??? skoda ze neprijdou z necim novym , lepsi graficke zpracvani a tak ... vydel jsem STB od O2 a slovensky T-com a jejich menu je uplne nekde jinde , nase STB jsou jaksi v tomto smeru zastarale !!!!!!!!!!

• 1 month later...

Potřebuji poradit, STB mně pokaždé při zapnutí nabídne tabulku s možností stažení nové verze sw, ale když odsouhlasím stažení tak to napíše, že stahování bylo neúspěšné....i když to zkouším stáhnout v menu, tak výsledek je stejný. Kdyby se mně vždycky po zapnutí neukazovala ta tabulka s nabídkou stažení tak bych to ani neřešil, protože ten nový sw stejně nic revolučního nepřináší, ale je dost otravný to vždycky odkliknout na ne, jinak ta tabulka nezmizí a snaží se o stažení pořád dokola.Jinak jsem z Brna mám STB ještě od Karnevalu, tak se chci zeptat jestli nemám v menu změnit nějak parametry frekvencí na stahování sw, nebo platí stále to tovární nastavení od Karnevalu?

Děkuju, ale na těchto frekvencích mně to nic nestahuje, píše to, že nová verze sw nenalezena. Ale tabulka po zapnutí mně tam furt straší. :? Mám verzi sw 1.03.