Guest Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Mám pocit, že kromě továrního nastavení a aktuální verze tam jinou verzi nedostaneš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Po uvolnění nové verze FW pro STB se ti stejně v STB dojde k upgradu. Vrátit se k předcházející verzi už nejde. STB vždy pozná nejnovější verzi a nahraje ji. To stmívání asi zavedli kvuli možnému vypalování obrazovek . Nevidím v tom nic špatného, pokud poslouchám rádio, tak si ho pouštím přes zesilovač a TV mám vypnutou Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pinguin Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 ono by chtelo, kdyby po obrazovce popojizdeli jenom treba male hodiny nebo logo upc, aby clovek vedel, ze ma radio Nebo by sel hrat tetris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phar Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) to je zajímavý, mě se od začátku při rádiích zobrazuje modrá obrazovka s infotabulkou s názvem programu a případně aktuálním programem, pokud je. a to se nezměnilo ani s novým sw. PS 30.3. Až teď jsem zjistil, že asi po 5-ti vteřinách (podle nastavení zobrazení infa o programu?) obraz fakt zčerná. Rádia přes STB neposlouchám a zjistil jsem to náhodou. Edited March 30, 2007 by Phar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 právě se mi v praze sám nainstaloval ten nový firmware, 1.22 u rádia mi tam skočí ta modrá obrazovka a po chvíli černo, tuším že dřív byla pořád modrá (netušil jsem, že někdy se to zobrazovalo společně s televizí.) EPG už vypadá, že je u AXN dobře načasované, ale nevím, jestli je to díky novému fw nebo díky tomu, že to už opravili na centrále (před pár dny sem jim to psal kontaktním formulářem), teď to nemůžu vyzkoušet, ale doufám, že opravili to, že set top box vnímá duál stejně jako stereo. takhle totiž např. na nově musím poslouchat furt mono a nebo stereo s tím, že u pořadů to je vražda, napsala, atp. mi naskočí čeština přes angličtinu, takže to musím ručně odnastavovat, navíc pokud chci mít po skončení pořadu, tak to musím přenastavit znova, na což zapomínám. jinak asi nejvíc mě štve (když pominu to zasekávání) to, že vždycky o půlnoci se se začně settopbox vypínat a zapínat. souvisí to asi s nějakou aktualizaci, ale mně to silně nevyhovuje, často přijdu v pořadu o zásadní momenty, neměřil jsem, jak dlouho to trvá, ale rozhodně to nejsou zlomky vteřin, spíš tak deset vteřin, daleko víc by mi tohle vyhovovalo třeba v 5 nebo 6 hodin ráno. nevíte, jestli se tohle nějak dá nastavit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pinguin Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 me se stb o pulnoci nevypina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 mě taky ne, je to na nějakém konkrétním programu, abych ti to odzkoušel Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 pokud se ti STB vypina v noci zkus vypnout nastaveni casovace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 dík, měli jste pravdu, bylo to nastavením časovače... doteď jsem si všímal jenom videočasovače asi sem to " Ne" omylem překliknul někdy v prvních dnech, co sem měl settopbox na "Ano" a čas tam zůstal saozřejmě výchozí 00:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest onak Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jakou máte poslední verzi FW v STB? Já tam mám V1.03 z 21. března 2007. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts