Návštěvník Odesláno 24. ledna 2007 Sdílet Odesláno 24. ledna 2007 Po zapnutí STB cca. po 10min provozu se často stává že STB "zamrzne" a nejdou přepínat kanály. Nejde ani "dálkou" vypnout a musím ho ručně vypnout a zapnout a pak jede. To stejné bývá po zapnutí STB a listování v EPG, i když ho nechám načíst program tak zamrzá. Má někdo podobné zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 24. ledna 2007 Sdílet Odesláno 24. ledna 2007 Mám stejné zkušenosti. Obvykle se mi to stává, když STB zapnu a pak asi tak do pěti minut přepnu na jiný program nebo zalistuji v EPG atd. STB zamrzne a nefunguje nic, ani vypnutí dálkovým ovládáním. Musím provést vypnutí a zase zapnoutí čudlem přímo na STB, pak to hraje už normálně. Když to po zapnutí nechám delší dobu hrát na jednom programu a přepnu až pak, tak se to nestává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. ledna 2007 Sdílet Odesláno 24. ledna 2007 Ano u toho EPG me to take dela, je to asi pomalym hardwarem v STB, po prepnuti na kanal v multiplexu u ktereho jeste neni nacteno kompletni EPG trva asi 20 vterin nez se EPG nacte a pote vetsinou dojde na par vterin k zamrznuti ovladani. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 24. ledna 2007 Sdílet Odesláno 24. ledna 2007 se to tak do minuty dodvou nejak vzbudi, asi watchdog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. května 2007 Sdílet Odesláno 9. května 2007 mmm stava se mi uplne to same jenom k tomu jeste dodam, ze me to nejde vypnout ani rucne............pripadam si jako v hororu ze to pro vypnuti budu muset vyrvat ze zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. května 2007 Sdílet Odesláno 9. května 2007 Vypnuti tlacitkem na STB by snad melo stacit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 9. května 2007 Sdílet Odesláno 9. května 2007 mmm stava se mi uplne to same jenom k tomu jeste dodam, ze me to nejde vypnout ani rucne............pripadam si jako v hororu ze to pro vypnuti budu muset vyrvat ze zdi To tlačítko na čelním panelu funguje naprosto vždycky Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.