January 24, 200719 yr Po zapnutí STB cca. po 10min provozu se často stává že STB "zamrzne" a nejdou přepínat kanály. Nejde ani "dálkou" vypnout a musím ho ručně vypnout a zapnout a pak jede. To stejné bývá po zapnutí STB a listování v EPG, i když ho nechám načíst program tak zamrzá. Má někdo podobné zkušenosti ?
January 24, 200719 yr Mám stejné zkušenosti. Obvykle se mi to stává, když STB zapnu a pak asi tak do pěti minut přepnu na jiný program nebo zalistuji v EPG atd. STB zamrzne a nefunguje nic, ani vypnutí dálkovým ovládáním. Musím provést vypnutí a zase zapnoutí čudlem přímo na STB, pak to hraje už normálně. Když to po zapnutí nechám delší dobu hrát na jednom programu a přepnu až pak, tak se to nestává.
January 24, 200719 yr Ano u toho EPG me to take dela, je to asi pomalym hardwarem v STB, po prepnuti na kanal v multiplexu u ktereho jeste neni nacteno kompletni EPG trva asi 20 vterin nez se EPG nacte a pote vetsinou dojde na par vterin k zamrznuti ovladani. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 9, 200719 yr mmm stava se mi uplne to same jenom k tomu jeste dodam, ze me to nejde vypnout ani rucne............pripadam si jako v hororu ze to pro vypnuti budu muset vyrvat ze zdi
May 9, 200719 yr Vypnuti tlacitkem na STB by snad melo stacit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 9, 200719 yr mmm stava se mi uplne to same jenom k tomu jeste dodam, ze me to nejde vypnout ani rucne............pripadam si jako v hororu ze to pro vypnuti budu muset vyrvat ze zdi To tlačítko na čelním panelu funguje naprosto vždycky Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha