Odesláno 12. dubna 2019 7 let Od 8.dubna platí nový ceník. Zajímavé je, že měsíční platby jsou vyšší. UPC každý měsíc posílá e-mailem pořadovanou částku k budoucí platbě. V mém případě se požadovaná částka liší od té, která je uvedena ve smlouvě. A je každý měsíc jiná... Snažil jsme se o vysvětlení této disproporce. Obvykle pošlou nějakou požadovanou sumu, která je opět odlišná od mé předchozí platby. Tak čekám, jak to dopadne v květnu, zda cena za služby bude "upravena" podle nového ceníku. Celkem mi to žonglování s platbami vadí - pokaždé musím upravit příkaz k úhradě v bance.
Odesláno 12. dubna 2019 7 let před 28 minutami, jobro napsal: Celkem mi to žonglování s platbami vadí - pokaždé musím upravit příkaz k úhradě v bance. Jestli ti to vadi jen kvuli upravam prikazu, tak si nastav inkaso a je po problemu - vezmou si, kolik bude potreba.
Odesláno 13. dubna 2019 7 let Já ti nevím, ale ceník je až na marketingové akce identický. Jestli hledáš něco, co se skrývá ve fakturách, pak bez jejich náhledu těžko cokoliv soudit. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 13. dubna 2019 7 let Cena UPC TV k internetu je naprosto fantastická. Kompletní nabídka za 530 Kč, plus pronájem zařízení, to nemá konkurenci. V čem aspoň já vidím problém, je to často špatně fungující zpětné zhlédnutí. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 14. dubna 2019 7 let před 19 hodinami, Marek-26 napsal: Já ti nevím, ale ceník je až na marketingové akce identický. Jestli hledáš něco, co se skrývá ve fakturách, pak bez jejich náhledu těžko cokoliv soudit. Stáhni si nový ceník. V mém případě Věrnostní portfolio - Internet 50 a TV START je uvedena cena 359Kč. Já dosud platím 250,10Kč (bez nájmu modemu). Takže buď to je překlep, nebo opravdu dramaticky stoupne cena... Nezbývá, než počkat na e-mail s výzvou k palcení za měsíc květen.
Odesláno 14. dubna 2019 7 let Ceník je účinný od 2.5. 2018 INTERNET 50+ s TV START K INTERNETU 50 000 / 3 000 20 000 / 1 200 věrnostní cena / měsíčně 359 Kč,věrnostní sleva / měsíčně 200 Kč,Celková cena 429 Kč včetně pronájmu modemu. Ceník je účinný od 8.4. 2019 INTERNET 50+ s TV START K INTERNETU 50 000 / 3 000 20 000 / 1 200 věrnostní cena / měsíčně 359 Kč,věrnostní sleva / měsíčně 200 Kč,Celková cena 429 Kč včetně pronájmu modemu. Kde máte to zdražení?V období od 2.5.2018 do 8.4.2019 a dále zdražení 0 Kč Upraveno 14. dubna 2019 7 let uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 14. dubna 2019 7 let Nikdo nepolemizuje o ceně,kterou měsíčně platíte za služby.Tady se vyvrací vaše tvrzení o zdražování,které neproběhlo a nebude.A že máte cenu o cca 100 kč menší,buďte rád.Až se bude u vaší smlouvy uvažovat o nějakém zdražení,UPC vás musí min. 1 měsíc dopředu na tuto zkutečnost upozornit(mejlem,přes moje upc).A z vlastní zkušenosti vím,že upozornuje. Hlavně nepanikařit😀 Upraveno 14. dubna 2019 7 let uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 15. dubna 2019 7 let Zeptal bych se na UPC, jaké podmínky má mít ta sleva, kterou máte. Jestli je časově omezená nebo zda o ni nepřijdete porušením něčeho (třeba neplacením včas) atd. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 15. dubna 2019 7 let Marek-26: Přesně vám to nepovím, ale vzpomínám si, že UPC měl na svém webu nabídku na Internet 50Mb/s za cenu cca 250Kč/měs. Ale já měl za 220Kč internet 10Mb/s. Vznesl jsem dotaz na zákaznické centrum a oni mi zvýšili rychlost (při mírném zvýšení původní ceny) na 50Mb/s. Možná, že přechod na vyšší rychlost byl způsoben tím, že UPC posléze zrušila tarify s nižššími rychlostmi. Modem, dříve Technicolor, nyní Compal mám koupený). Byl jsem v tzv. věrnostním režimu a dál v něm pokračuji. Toť vše.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.