Návštěvník hufv Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Pro mě zatím absolutně nepoužitelné.Po pár minutách zásek a píše,že mám připojeno příliš moc registrovaných zařízení(přitom mám registrovány 2 a připojeno 1)po pár minutách to samé.Snad s tím něco udělají,jinak trapárna..Zkoušeno na tabletu i smartphounu,takže zařízením to asi nebude. Registrovaná zařízení? Zatím jsem nenarazil nikde na to, že bych měl zařízení nějak registrovat a ani při čtení všech možných (velmi slabých) návodů jsem na nic takového nenarazil - můžete toho k tomu napsat víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Jestli si to tramin nespletl s HBO_GO. Poněvadž tam to tak je. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Chlapi,nespetl jsem se.Tak blbý zase nejsem a HBO vůbec nemám.V podmínkách snad je něco takového,že mohou být připojena 3 nebo 4 zařízení,ne?Jestli to tak nebylo myšleno,připojena-registrována,nevím.Každopádně mám Horizon Go nainstalován na 2 zařízeních a přesto,že zapnuté bylo jenom jedno,tak to vyhazovalo tuto hlašku a dál to nešlo... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Aplikaci Horizon Go můžete využívat až na třech zařízeních. Jeden program můžete současně sledovat až na dvou zařízeních. Můžete tedy sledovat například fotbalový zápas nebo oblíbený seriál jak na tabletu, tak na mobilním telefonu. Pro sledování programu na třetím zařízení je třeba nejprve na jednom z nich sledování ukončit. http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/televize/horizon/pocet-zarizeni/ Takže maximálně na třech zařízeních je možné sledovat TV současně. Stejný program na max. 2 zařízeních současně. Osobně jsem to zkoušel pouštět na více jak třech zařízeních (ale ne současně) a nebyl žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 No,a mě to nejede ani při 1 použitém zařízení... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hufv Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 no, mě na NB s win 7 taky ne a nemám vůbec představu v čem by mohl být problém, když mě to na xp jede (ve stejné domácí lokální síti a se stejným prohlížečem se stejnou verzí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Teď jsem to zkoušel Win7_64bit + IE_11: funguje Win7_64bit + Mozilla: funguje Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonym Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Tak dnes aktualizace aplikace. Novinky co jsem si všiml : lze mít na ležato obraz i když je telefon položený vodorovně. Dále se mi zdá, že je lepší kvalita obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Mě po aktualizaci opět nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 No když to tak čtu, co to pustili do světa ? někomu funguje někomu nefunguje, ještě že to nemám, protože mně by to určitě nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.