Odesláno 9. září9. zář Ale takto postupují kdejaké firmy. To není žádná specialita jen Vodafone. Máš např. plyn nebo elektřinu? Tam při případném odchodu také dostaneš nabídku, pokud bys zůstal. Je to na dnešní dobu standardní postup. Nic nového, nic, co by měl pouze Vodafone. Ale chápu, že ne každý je na toto připraven a s takovým postupem spokojen. To by případně daný prodejce měl akceptovat a pokud zákazník sdělí, že zájem nemá a odchází, měl by to umět přijmout bez nějakého pokračování jiných praktik. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 10. září10. zář Když o vás přicházejí, tak najednou slevy jdou, protože jim unikají peníze, tak vás opět zkoušejí nalákat zůstat (s tím vy nic nenaděláte). Jak píše Technikus, tak to dělají "všichni". Když se slušně zeptáte na slevu, nejde to, ale jakmile dáváte výpověď, tak se vše najednou změní. Prostě cirkus a opičárna.A své kroky ohledně výpovědi můžu opět jen potvrdit, tento týden jsem dával výpověď na internet a musel jsem si tím také projít (myslím tím to přemlouvání).Až dojde výpovědní lhůta, tak mi u Vdf zbývají už "jen" mobilní služby. Loni v dubnu pápá s TV (to jejich ovládání apky jsme nezkousli) a teď přišel na řadu net po kabelu. - - - - už jen 4x Neomezený Super, TV a net zrušeno Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.