August 27Aug 27 @Ondra - Vodafone V posledni dobe se mi uz nekolikrat stalo, ze mi volalo podezrele cislo, ktere muj mobil vyhodnotil jako rizikove. Pokazde se mi ozval nekdo, kdo se predstavil jako Vodafone a chtel resit zmeny, nabidky atd. Protoze v dnesni dobe, kdy alespon jednou tydne vola nejaky zoufalec s vychodnim prizvukem a spatnou cestinou, rozhodl jsem se neverit ani volajicimu Vodafonu.Zadam proto Vodafone, aby si osetril sve linky, aby se neprezentovaly jako spamove a rizikove! V soucasne podobe proste odmitam s kymkoliv neco resit. Dekuji. Fibre 500 BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
August 27Aug 27 Já se obávám že tohle Vodafone nevyřeší, pokud budou lidi označovat tyhle linky jako spam, tak se ti tak budou i zobrazovat. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
August 27Aug 27 Care Centre @homberg Jak zmínil tomus, toto označení bude vycházet z aplikace třetí strany či přímo z "Dialeru" telefonu a my nemůžeme zasahovat do těchto nástrojů, nejsme jejich autory. Pokud vám volá někdo od Vodafonu a hovor se vám zdá z jakéhokoliv důvodu podezřelý, můžete si volající číslo ověřit na našem webu na https://www.vodafone.cz/kontakty/partnerska-prodejni-call-centra/. Případně samozřejmě můžete sám zavolat na naši linku, pokud by bylo potřeba něco řešit a nechtěl jste to řešit v příchozím hovoru, na kterém jste nebyl dopředu domluvený. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
August 27Aug 27 Vodafone by to mohl ovlivnit jedině tím způsobem, že omezí telefonní nabídky. Potom to nebudou lidé označovat za spam.Ve srovnání s konkurencí, která nevolá téměř nikdy, tak Vodafone cca 3x ročně nabízí mobilní tarif nebo pevný internet. -, Start - Základní Compal CH7465 Opava
August 27Aug 27 Vyřešit by to šlo tak, že by Vodafone volal pouze ze známých čísel, tedy třeba 800777777.Ale když je na té uvedené webové stránce v seznamu 643 telefonních čísel, tak se pak není čemu divit že je řada z nich označená jako spam. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
August 27Aug 27 ale tohle neni problém jenom u vodafonu - nejmenovaná růžová konkurence je na tom úplně stejně, čas od času mi volá nějaký náhodný číslo a když pak zpětně zjišťuju, co to bylo, tak růžováci 🤔 no maj smůlu, takhle se mi opravdu nedovolají 😮 ale dokud lidi budou přijímat hovory z nějakejch náhodnejch cizích čísel, nic se nezmění 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy