August 7Aug 7 Poridil jsem z druhe ruky venkovni LTE modem Huawei B2368-66.Sehnal jsem si k nemu originalni PoE adapter (protoze domovni jednotku IDU) namam.Vymenil puvodni VF SIMku za moji VF SIMku, zapnul..... a nic.Modem podle LEDky nabehne, webove rozhrani je pristupne na 192.168.1.1, ale nemuzu se za boha prihlasit.Zkousel jsem vsechny verejne zname kombinace user/pass:admin:CPE@huaweiuser:LTE@Endusruser:HUAWEI@WTTXuser:Vodafoneuser:vodafoneale nic nezafungovalo ani kdyz jsem nekolikrat resetoval :(Stitek na zadni strane modemu je bohuzel od slunicka dost vysisovany, ale IMEI bych z nej snad jeste dekodoval...Lze pristup nejak obnovit, abych zjistil, proc se to vlastne nepripojuje?Predem diky za jakoukoliv odpoved Cable+ 100 sLimitem S Základní Huawei B2368-66 Praha
August 7Aug 7 Ano přístup jde sehnat přes VF linku, ale musí o něj požádat prvotní majitel zařízení. Oni si to dle všeho dohledají a přístupy pošlou. Již se tu někde řešilo. Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
August 7Aug 7 Author VF Linku jsem zkousel a tam mi rekli, ze k temto zarizenim jiz podporu nedelaji. Cable+ 100 sLimitem S Základní Huawei B2368-66 Praha
August 7Aug 7 Pokud vám již řekli že podpora není tak bohužel je to tedy smůla Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
August 7Aug 7 Taky otázka jestli tyhle modemy vůbec fungují klasickou hlasovou SIM kartou, protože tyto staré modemy Huawei se používaly k tarifům pro pevné připojení vzduchem a tyto tarify už se ale pár let nabízejí a byly nahrazeny tarifem Bez kabelu naplno 5G, s ním to ale také fungovat nebude. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
August 8Aug 8 Lze to resit preflashnutim O2 FW a tim se zpristupni admin prostredi. Navod jsem sem uz nekam daval, pripadne hledat na superforu.Navod a fw ke stazeni zde:https://www.velmo.cz/firmware-upgrade-b2368/ - - - - Praha
August 15Aug 15 Neresilo se pred lety, ze vsechno od Huawei je prospikovano spywarem? Fibre 500 BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
August 18Aug 18 Care Centre @Jarmil P. Pěkný den, pošlete nám prosím fotku štítku zařízení a popis situace přes https://tam.je/forum (klidně do zprávy přidejte odkaz na tuto diskuzi), zkusíme se ještě zeptat, zda by informace šly dohledat. Za zkoušku nic nedáme :-) - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice