Odesláno před 4 hodinami4 hod Upravujeme cenu u TV balíčku ALLinONEVážený zákazníku,chtěli bychom vás upozornit, že v nejbližším zúčtovacím období od 18. 7. 2026 dojde k navýšení ceníkové ceny balíčku ALLinONE. K ceníkovému zvýšení dochází z důvodu navýšení nákladů na straně jednoho z dodavatelů obsahu. Nová standardní cena tarifu je 770 Kč.Váš Vodafone15.6.2026 Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Pavel m kdy tato informace šla? už vidím pardon 15.6. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Šmarja. Za chvíli už fakt budu makat jen na zábavu. Když odečtu mobil, telku, internet a nechám jen jídlo a bydlení, tak ušetřím skoro dva litry měsíčně. Někdy fakt závidím těm, co to tak mají a žijí i spokojeně. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak lze zkusit služby a ceny optimalizovat. TV, konkrétně zmíněný AllinOne šlo při retenci mít za 540 Kč. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Já už mám vše slevněný. Spíš si říkám, jestli některý věci prostě potřebuju. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod přes retenci mám Vodafone TV (bez +) s AllinONE za 485,10a pro mě by se nic měnit nemělo :) Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem 1woko Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.