Odesláno 1. června1. čvn 😊https://www.vodafone.cz/leto/ Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Nyní už lze vyzvednout ve Vodafone Happy 😊 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod Mám asi nějakej jinej Vodefone. Na úvodní stránce mobilního Vodafone žádná změna, stejný co bylo včera, předevčírem, před týdnem., V Happy si mám zatočit kolem štěstí o lístky do kina (už ani nepočítám, po kolikátý to mám točit o tu stejnou výhru - bojím se, že by kino bylo jenom pro mě), a pak tam mám poukaz 1000 peněz na slevu za Vodafon produkty.Apropó: včera jsem se koukal na mobilní telefony a při výběru jedno z nich jsem zadal, že jsem abonentem Vodafone., přesměrovalo mě to na stránku, kde mě bylo sděleno, že na moje telefonní číslo nemohu žádnou slevu uplatnit. Takže u Vodafone žádnou útratu dělat nebudu a telefon koupím jinde. A je to logický - to snad pochopí i český managment Vodafone.Takže tomu vůbec nerozumím.Pravda je, že aktualizace ještě nedorazila. Tak snad 31. srpna dorazí. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor @Ivo Mašek jak kolo štěstí souvisí s letními neomezenými daty ? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 6 hodinami6 hod Právě že nijak. Ale místo neomezených dat tam mám kolo štěstí. V Happy.. A žádnou možnost neomezených dat. To tam prostě nemám. Proto jsem to napsal. Sorry, že to není pozitivní zpráva. Já za to nemůžu. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 6 hodinami6 hod Dle dnešního sdělení operátora bude pro dětské tarify zpřístupněno až 10. 6. 2026 a fakt je to v nějaké ikoně Vodafone Happy. - - - - Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor před 2 hodinami, Ivo Mašek napsal:Právě že nijak. Ale místo neomezených dat tam mám kolo štěstí. V Happy.. A žádnou možnost neomezených dat. To tam prostě nemám. Proto jsem to napsal. Sorry, že to není pozitivní zpráva. Já za to nemůžu.protože to platí pouze pro novou generaci tarifů Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Já jsem dostal na 1 týden neomezená data ,každý měsíc během prázdnin . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod taky sem tam měl jenom tejden 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.