Odesláno úterý v 09:28 3 dny LG 65 Inch Class B3 jak vám hraje stanice ÓČKO Star HD?Nevím ,kde hledat problém ,Stanice pořád dokola vydavá ,hraje najednou černá obrazovka takhle pořád dokola .Žádná hláška ,žádné kostičky normárně to vypadné .Ostatní programy v multiplexu hrají normárně. DVB-C a Modul CA. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno úterý v 13:09 2 dny Já mám u Óčko Star také výpadky, ač mám i koaxiální zesilovač. U konkurence výpadky nejsou. Upraveno úterý v 13:10 2 dny uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno úterý v 13:27 2 dny Centrum péče Pěkný den, díky za informaci, požádám kolegy o kontrolu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 18:31 2 dny Autor Já to hlásil na VF odpověď. Prý to mám v bytě. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno středa v 08:20 2 dny Ondra psal, že to nechá prověřit :-) Určitě na to VF přijde a opraví.. Dnes stále, Praha. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno středa v 10:23 2 dny Dal jsem tomu půl hodinku a bohužel to hraje bez chyby. Asi to bude lokální chyba v pár ulicích.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 09:411 den Autor pořád to nějak není ono.Teď se obraz zastavuje ,už to nevypadá .Vypadá to jako malý datový tok ,obraz dost neostrý . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 21 hodinami21 hod V menu nastavení v televizoru bys měl najít stránku která ti ukáže jakou úroveň signálu a kvalitu ten postižený kanál má, tak na to zkus mrknout a porovnat to s ostatními.https://www.lg.com/us/support/help-library/lg-tv-how-to-check-channel-signal-strength--20153292356388 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor výpadky pouze Očko Star HD v DVB-C .teď koukám ID služby ma jiné než ostatní programy. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.