Odesláno před 5 hodinami5 hod Na strankach Vodafone je napsane, ze videohovor prepnuty z hlasoveho hovoru jede pres LTE v ramci tarifu a neodecitaji se data. Call centrum mi rikalo, ze data se pri videohovoru z hlasoveho hovoru odecitaji. Rozpor. Prestoze jsem prosil o overeni a zpetny kontakt, Vodafone se mi neozval. Radeji bych volal hlasovym hovorem a prepnul na videohovor, ma nekdo zkusenost? Odecitaji nebo neodecitaji se data? Logicky bych tedy videohovor nedelal pres WA nebo Messenger, ale z hlasoveho hovoru prepnutim na videohovor, aby se mi data neodecitala, Dekuji, Michal @Ondra - Vodafone Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 45 minutami45 min Funkci ViLTE ale musí telefon podporovat, a takový telefon ksem upřímně ještě neviděl https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/3/2082/ims-sluzby.pdf/?nc=21Zde je seznam podporovaných ViLTE, třeba iPhone tam není. Pokud ale máte telefon který to podporovat má je to na reklamaci EDIT: zároveň jsem koukal a žádný operátor nemá oficiálně nikde potvrzené, že by funkci podporoval.Za mě tedy beru větu "Pokud ale máte telefon který to podporovat má je to na reklamaci" je zpět. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.