Odesláno před 5 hodinami5 hod Nedalo mi to, a musím se podělit o čerstvou zkušenost s Vodafonem po více než 10 letech jako zákazník. Mám od nich všechno – dva mobilní tarify, TV i internet.Před týdnem jsem se stěhoval. Potřebuju ke své práci stabilní internet, ne řešit připojení přes hotspot z mobilu. Vodafone jsem informoval zhruba měsíc dopředu. Pro jistotu jsem volal znovu asi týden před stěhováním. Operátor se mě ptal na úplně stejné věci – adresa, lokalita, datum – protože z předchozího hovoru s jeho kolegyní nebyl žádný záznam ani požadavek.Den D. Volám znovu – opět o ničem nevědí. Se zatnutými zuby souhlasím s návštěvou technika na pátek, tedy týden po nastěhování.Technik mi volá v momentě, kdy nejsem u telefonu. Nestihnu to vzít a on hovor okamžitě ukončí (ano, jsem oldschool, na záchod chodím i bez mobilu). Přijde mi SMS, že se mu nepodařilo mě zastihnout a mám si po týdnu čekání rezervovat nový termín. Zpátky se mu dovolat nejde, ani po několika pokusech.Podotýkám, že úplně stejná situace se mi stala už před dvěma lety při stěhování na předchozí adresu.Volám na podporu. Operátor jen strojově opakuje, že ho to mrzí – nic, co bych za poslední týden neslyšel několikrát. Následně mi přijde SMS, že evidují nový požadavek s termínem vyřízení za 5 dní. V SMS je odkaz na požadavek – samozřejmě nefunkční.Tohle už není smůla, to je amatérismus nejvyšší úrovně.S Vodafonem končím a odcházím ke konkurenci. S touhle garážovkou už nechci mít nic společného. Super BezLimitu M Extra - - Praha 5
Odesláno před 4 hodinami4 hod to s tim zmeškanym hovorem na záchodě je sice blbý, ale když čekáš, že má někdo dorazit, tak by bylo vhodný si tam ten telefon vzít, přece nikdy dopředu nevíš, jak dlouho si posedíš 🤭 a jestli se to už někdy v minulosti stalo, tak tim spíš 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 4 hodinami4 hod Takže technik jenom telefonoval a nezvonil u dveří domu, nebo jak tomu mám rozumět ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak i kdyby technik zvonil u domu a pán zrovna v tu chvíli například kadil, tak mu stejně neotevře dveře.A rozhodně to není chyba volaného, to je stejný argument, jak má vědět volající, že volaný kadí a jak má vědět volaný, že nemá jít kadit, protože mu zrovna bude volat servisák. Prostě se musí dát dovolat servisákovi a pokud ne, tak přes operátora od Vdf by mělo jít zjistit číslo na servisáka, aby se mu kadící pán mohl dovolat.A tohle člověk zažívá vždy, když čeká hovor z retenčního na příklad. Člověk je stále u tlf a nic, jen si odskočí nebo má jednání či snad řídí vůz a hned je hovor. Zákon schválnosti.Jinak souhlasím, že to je strašně amatérské. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Hm, nová registrace aby ses rozloučil? Už jsem dost starý na to abych věděl, že mince má dvě strany, takže tvůj příběh tak být mohl nebo nemusel.Pokaždé jsem musel potvrdit návštěvu technika a přišel mi email i sms jako potvrzení. Tak jak že o ničem nevěděli?A že by technik nezvedl telefon pár minut po tom co mi volal se mi taky nezdá.EDITZástupce růžového mě předběhl, bude veselo.No a s tím voláním, pokaždé mi volá jak technik tak třeba Zásilkovna, když je u předchozího zákazníka, že přijede za pár minut. A když se nedovolá, tak přijede na adresu a zavolá znova. Na adresu přijet musí, protože mají v autě GPS a dá se zjistit jestli tam byl nebo ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 16 minutami16 min A nebyly ty zmeškané hovory takhle čirou náhodou dva? Jeden od technika a druhý od pracovníka Vodafone z 800, který se snažil ověřit nezatížení a když se nedovolal ani on, tak poslal sms? Ten technik má na každou zakázku jen omezený čas, nemůže si před dveřmi rozložit bivak a čekat, až zákazník dorazí. Pokud už nebyl sjednán nový termín, zavolejte tam znovu na přeobjednání termínu technika. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.