April 10Apr 10 Dobrý den,potřebuji obnovit své telefonní číslo 704 497 308.Byl jsem na pobočce, ale nebylo mi pomoženo. Nemám k dispozici OKU kód.Jsem připraven doložit svou totožnost (OP apod.).Prosím o informaci, jak mohu číslo znovu aktivovat, případně získat OKU kód.Děkuji.Michal
April 10Apr 10 Volané číslo neexistuje, takže bylo zrušené.Jsou nějaké teoretické možnosti jak ho ještě zachránit ale jen za určitých podmínek, řešilo se to třeba zde: https://www.techforum.cz/topic/63985-obnova-telefonn%C3%ADho-%C4%8D%C3%ADsla/A OKU kód slouží pro převod telefonního čísla k jinému operátorovi, takže v tomto případě není aspoň zatím k ničemu potřeba. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 10Apr 10 Pokud číslo bylo převáděno do VF a ukončilo se, je nutné o číslo zadat tam kde bylo pořízené na samém začátku Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
April 10Apr 10 Přesně tak. Po ukončení služeb se číslo vrací zpět původnímu operátorovi. Ale 704 je prefix Vodafone pro virtuály. Takže to bude možná složitější. Virtuál bude pravděpodobně odkazovat se řešením k Vodafonu a naopak. Start - Základní Compal CH7465 Opava
April 13Apr 13 Care Centre @Honza2982 Bylo by užitečné, pokud byste uvedl, u jakého operátora jste telefonní číslo používal? Podle všeho to nebylo běžné Vodafone číslo, tak proto vám v tom zřejmě nemůžeme pomoci... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice