Odesláno před 5 hodinami5 hod Dobrý den, dobil jsem si kredit fakt čiste jen na volání, nemám ani applikaci vodafone. A ihned mi ze 300,- bylo strzeno 99korun za internet. Omlouvám se ale já nikde nic nepovolil a data jsem na čísle770 664 XXX neaktivoval ani nespustil. Tudíž bych vás rád poprosil o vrácení částky 99kc za strzeni mobilních dat.Které nevyužívám. Mockrát děkuji
Odesláno před 5 hodinami5 hod Tady to nikdo nevyřeší, musíš kontaktovat telefonicky přímo Vodafone.Ale ještě předtím bych doporučoval přihlásit se do webové, nebo mobilní aplikace Můj Vodafone, kde by mohlo být víc informací za co byl kredit stržený. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ocekavam klasickou vymluvu "telefon se vam pripojil na sekundu na data a tak jsme je nauctovali, musite si je zakazat v samoobsluze...". - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 40 minutami40 min neříkám, že je to příklad @Pejpin ale kolikrát vím z prodejen, že zákazník mě to strhlo peníze za data, ale nemám je puštěná. Řeknu půjčte mi telefon a data vidím, že má zaplá. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 26 minutami26 min Mne Vodafone taky kdysi nauctoval denni balicek, a to jsem v iPhonu mel data vypla. Podezrivam VoLTE, to totiz datovou relaci navazuje. Pro tech par korun mi to tenkrat nestalo za hadani... 🤷🏼♂️ - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 20 minutami20 min taky pravda, ale jak jsem psal neříkám že to tak je ale taky může Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.