Odesláno před 11 hodinami11 hod 7 minutes ago, Slamb said:jestli máš ucg fiber, tak můžeš optickej kabel na síti vodafone strčit přímo do něj bez nutnosti nějakýho převodníku 🤔 jenom je třeba se na tom dohodnoutpřevodník od cetinu se snad musí po ukončení služeb vracet, ne? 🤔 jinak u vodafonu by se platilo 20 korun za jejich převodníkJe to síť CETINu a ten bude tenhle týden instalovat ONT terminál. Jsem si téměř jistý, že budu muset jít přes ten ONT terminál.12 minutes ago, pkoci said:U O2 stojí IPv4 250,- a dostanete prefix pouze /64.V tom případě nepojedu od začátku dual stack a počkám si, až budou poskytovat /58 nebo /56. Ultra+ - - - Dolní Město
Odesláno před 11 hodinami11 hod To si asi počkáte. O2 nabízí zprasenou IPv6 od začátku nasazení. - Super+ - - Praha 7
Odesláno před 11 hodinami11 hod @chaotic internet ultra+ neni síť cetinu, internet ultra+ má rychlost 2/2 Gb/s a je dostupnej jenom na síti vodafonu a tmobilu 🤔pokud seš na síti cetinu, je to internet fibre 2000 a rychlost odesílání je poloviční 😐jinak pevná ipv4 je za 175, rozsah ipv6 je v ceně 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE - Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod @Slamb ah, pardon, moje chyba, samozřejmě mám na mysli Internet Fibre 2000. IPv6 je v ceně? Dobré vědět, veřejnou statickou IPv4 bych pro svoje účely provozování dual stacku nepotřeboval.@rkocman hnuly se nějak ledy? Zajímalo by mě, jestli je to nějaká systémová chyba VF a UCG Fiber, nebo je to problém té Vaší konkrétní přípojky. Ultra+ - - - Dolní Město
Odesláno před 11 hodinami11 hod a ještě k tomu ont - na síti cetinu nejde používat vlastní ont standardní cestou, ale teroreticky by to mohlo fungovat po změně pon id a mac na stejný hodnoty, jaký má innbox od cetinu 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE - Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Ale ten SFT+ ONT musi byt 1 Gbit alebo 10 Gbit.. UCG Fiber nepodporuje 2.5 GBit na SFP+ portoch. Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 10 hodinami10 hod @quadra2030 spíš půjdu přes ten Cetin ONT přes RJ45 WAN. Ultra+ - - - Dolní Město
Odesláno před 40 minutami40 min @chaotic Systemovy problem to urcite neni, jsem spokojeny uzivatel VF konektivity vcetne IPv6 (/56 prefix) pres Cetin ONT. Upraveno před 39 minutami 39 min uživatelem xbeda Optical 250 Mb/s Premium 5G Komfort - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.