Odesláno sobota v 20:45 1 den To mě teda zvedlo ze židle ,dárek kde si musím něco koupit a zaplatit pár tisíc ,jinak ho nedostanu není dárkem ,ale jen ubohou slevou . Takový dárky mě vyloženě uráží. - sLimitem M - - Hradec Kralové
Odesláno včera v 06:461 den Posledni darek co pamatuju a dostal sem jej tak byl ↓↓↓ -tehdejsi diskus... Kde je darek po petadvaceti letech -tedy ctvrstoleti??? -todle je uz uplne jiny vodafone.... -to je trapna reklama ktera je nic nestoji... - - - CI O-va
Odesláno včera v 07:051 den Já jsem vyhrál na týden neomezená mobilní data. Nestěžuji si.Je pravda, že dlouholetým zákazníkům by mohli nějaký trvalý bonus věnovat. Věrných dlouholetých zákazníků si některé firmy dovedou vážit. Upraveno včera v 07:111 den uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 6 hodinami6 hod Centrum péče @ondraaas Pěkný den, dárky v aplikaci Vodafone Happy jsou různé a může jít také o slevu na pořízení zařízení. Samozřejmě chápu, že ne každý má zájem kupovat nový telefon nebo jiné zařízení, na druhou stranu sleva 1000 Kč není malá a věřím, že mnoho zájemců může i potěšit :-) V březnu doporučuji stírací los zkusit znovu, dárek/výhra může být jiná... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 5 hodinami5 hod To je ten darek, kde si musim v apce povolit zasilani reklam tretich stran? Dekuji, nechci. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod A proč nechceš? VF tvé data ochotně a rád prodá. Nechci slevu zadarmo... Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 24 minutami24 min Nebo by jste chtěli nějakej hloupej svítící kabel co rozdává zdarma růžovej?To já si ten dárek od Vodafune koupím ať to stojí co to stojí. Jsem Čech a nechci slevu zadarmo.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.