Odesláno před 21 hodinami21 hod ČT plus, TN.CZ, Noe archivy, Panoramata, Teletext, Počasí, ... dříve třeba placený O2 sport na 1 den, teleshopping, ... tn.cz je treba modre tlacitko :-) Upraveno před 21 hodinami 21 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 20 hodinami20 hod Červené tlačítko na ovladači aktivuje tzv. HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), což je funkce propojující klasické televizní vysílání s internetovým obsahem. Po stisknutí při sledování programu se otevře interaktivní menu, které nabízí archiv pořadů (iVysílání, Prima+, Nova), zpravodajství, počasí nebo bonusový obsah.Jak to funguje v praxi:Nutnost připojení: Televize musí být připojená k internetu (Wi-Fi nebo kabel) a podporovat funkci HbbTV.Aktivace: Když na obrazovce (často v rohu) uvidíte ikonu červeného tlačítka, stiskněte červené tlačítko na ovladači.Menu:Zobrazí se grafické rozhraní, ve kterém se pohybujete pomocí šipek a potvrzujete tlačítkem OK.Dostupnost: Služba funguje u hlavních českých stanic (ČT, Nova, Prima) při terestrickém (DVB-T2), satelitním i kabelovém vysílání.Tato služba funguje jako „chytrá“ nadstavba klasické televize, díky které si můžete pustit pořad od začátku nebo najít zmeškané díly seriálů přímo v TV bez potřeby počítače. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 18 hodinami18 hod V dobrem bych chtel odpoved odbornika @Ondra - Vodafone , kdyz nebude balicek Start (DVB-T? DVB-C? sifrovny/nesifrovany/platici/neplatici/internet/TV protoze ve vedlejsim kabelu mame Skylink. Dekuji. I love VF. Kde vsude zustane HbbTV? Diky. Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 11 hodinami11 hod před 10 hodinami, dad18 napsal:Chápu to správně, že tedy to tlačítko je jen taková zkratka na internetové stránky ČT, třeba ivysílání ? Možná trošku tam bude něco jiného, asi jednoduššího, že. No a používal by si HbbTV kdyby ČT bylo zakódováno? Že si to přepneš, tam nebude obraz ani zvuk, ale HbbTV ano? ( a neřešme, že čt zablokované nebude)Díky.Ano přesně tak to již asi dva dny říkáme Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Takže ty budeš koukat na zašifrovaném kanálu na fotbal, tedy na černou plochu bez obrazu i zvuku, ale bude ti stačit jen zmáčknout červené tlačítko a tam si něco číst místo toho aby sis ten přenos našel na netu a koukal přímo na to utkání?Aha. Sice nechápu proč, ale díky za vysvětlení. Trochu jsem sondoval v okolí a není tam nikdo kdo by to červené tlačítko kdy používal tak proto jsem se ptal.Chtěl jsem jen info od někoho kdo to aktivně používá, souhrn od AI si umím najít sám. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Tak si s tim zkus trochu pohrát.Vytahni koax z boxu,strc ho do tv,nalat si digitalni vysilani,aktivuj si v tv Hbbtv a vyzkousej to,at vis jak to funguje.Jinak když zmáčkneš červené tlačítko,tak tam není text jak na teletextu,ale je to taková okleštěná app.To si v jednom ze svých příspěvků popsal dobře.No a v té okleštěné app máš možnost přejít na klasické vysílání,,takze máš obraz i zvuk a v případě čt máš i čt sport plus.Navic na YT najdes mnoho videi,jak hbbtv funguje. Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Aha, tak to si mě zas znejistěl a já už myslel, že mám vyřešeno. Abych to sám otestoval je problém, že bych musel rozebrat stěnu abych se dostal ke koaxu abych ho vyndal z boxu a strčil do tv, tak proto se ptám těch co to používají.Takže když je ten program zašifrovaný tak přes červené tlačítko se dostaneš k obrazu i zvuku? Takže tím si vlastně už na netu kde přenos zašifrovaný není, jo? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 8 hodinami8 hod před 14 hodinami, dad18 napsal:No a to je právě ta mýlka nebo chyba či neřešení od VF. Když odejdeš od VF tak ti ty volné stanice co tam jsou pořád půjdou, protože by musel přijít technik a v rozvaděči vytáhnout tvůj koax. Ale to je pro VF nákladné aby takhle ručně odpojovali každého jedince takže se to bude vypínat centrálně aby ti co nic neplatí nic neměli a aby mohli tu šířku kabelu využít jinde a jinak...Ad Compaly. Těch zařízení v síti bylo pár set tisíc, takže to opravdu nevymění za rok. Na to není dostatek lidí, zásuvek i modemů. Ad odpojování. Ano, přesně tak to probíhá už od začátku. Zrušíš služby a obvykle někde mezi 14-30 dny přijde technik a v rozvodné skříni odšroubuje kabel, který vede do bytu. Samozřejmě se může stát, že se nedostane do domu (pokud je skříň uvnitř) nebo se na to tak říkajíc vybodne. Odpojování bude probíhat i nadále, protože jinak se může do sítě vracet rušení a zmrví to signál všem na stejném optickém uzlu. Můžeme říci, že ty volné kanály byly jako bonus k internetu či k televizi. Dlouhá léta to bylo tak, že když jsem si objednal digitální TV od Vodafone, mohl jsem kromě sledování nabídky, kterou si platím na boxu, na dalších televizích sledovat základní nabídku zdarma. Dříve to byla klasická analogová nabídka, pak se přešlo na DVB-T. To samé platilo, když jsem si objednal jen internet, také jsem měl ty kanály zdarma. A zároveň snad po celou dobu bylo i v DVB-C pár kanálů, které byly šířeny nekódovaně. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 7 hodinami7 hod Zajímavé že v Mostu to dělají jinak a přitom nejsme tak daleko od sebe. Co já vím tak Teplice, Ustí, Děčín tak nikomu do baráku nikdo nepřišel aby vytáhnul konkrétní koax z rozvaděče aby odpojil jen ten jeden byt. Jo, dělalo se to kdysi podle toho jaký balíček si měl placený a tak to dole přehazovali protože do baráku šla plná nabídka i s HBO a dole v rozvaděči se to koaxem pouštělo do konkrétních bytů. A když přišli ty moderní koaxy tak už se to zapíná tam a ne ve sklepě.Ano byly ty kanály zdarma přes koax, ale jede o to, že ty volné tam jsou pořád i pro lidi co už nemají žádné služby od VF protože už nikdo nechodí a nevytahuje koax z toho rozvaděče. Přece i tady na foru psali lidi že jim to furt jde i když už dávno u VF nejsou. A protože nejde ručně chodit po všech rozvaděčích v domě a vytahovat jednotlivý koax tak se to má centrálně vypnout. A nikdo si ani nemůže stěžovat, že mu nejde televize protože tohle není služba co se dá objednat nebo reklamovat. A o tom to celý je, přijde mi, že nejvíc tu jsou hlasití ti co nemají nic od VF a koukají zdarma na ty volné programy které jim tedy podle tebe jen zapomněli vypnout. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.