Odesláno před 4 hodinami4 hod Nikdy si nezaregistroval informaci,že různí vydavatele aplikací ti garantuji funkčnost app od určitého roku výroby tv?Netflix,Vf.YT.To,že tv je vyrobená třeba v roce 2015 a dá se připojit k internetu neznamená,že si do té televize nainstalujes ty samé app,co do tv vyrobené o 5 let později.A jedinej,kdo kdo má útočný tón příspěvků si povětšinou ty.Jistou dobu tady fungoval Adolf.Shitler a ten měl podobnou retoriku. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Mám se opakovat, že mi je červené tlačítko u zádele a nebudu řešit těch pár jedinců co ho tak moc chtějí používat? Až ty lidi co koukají zdarma na to co jim zbylo v koaxu od VF budou brečet, že tam už nic nejde tak se tu zas objevím s tím - Já vám to říkal.😛Kdyby šla udělat anketa kolik lidí dnes aktivně to tlačítko používá jaký by byl výsledek? Dva, tři lidi? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Ježkovy oči.Chtělo by se to uklidnit a napočítat do deseti.S tebou diskutovat z očí do očí,tak budeš šílet jak Pitomio v parlamentu.To,že nějakou službu TY nevyužíváš,neznamená,že to někdo jinej aktivně nevyužívá.Ty funguješ ve stylu JÁ,JÁ,JÁ.Je pravda,že jsme se od původního tématu a to je vypínání nabídky TV Start přesunuli k HBBTV,ale princip je stejný,A to,že co já vyžívám za nabídku,to využívá většina,to co nemám,je minoritní zaležitost.Souhlasím s tebou,že když vypnou tv Start,kterou v tuto chvíly naladím v televizi pod pozemním digitálním ladění a za mě byla k internetu zdarma,tak už nic nenaladím,tudíž ani HBBTV.Ale i když vypnou Start,ale budu si platit jakoukoliv tv nabídku,tak když dám koaciál do tv a začnu ladit digitální ladění přes kabel,tak naladím všechny stanice,co pouští přes DVB-C a u těch stanic,které umožnují mít aktivní červené tlačítko,tak to fungovat stále bude - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 2 hodinami2 hod @dad18 kde beres tu jistotu, ze mas pravdu? Ve sve domacnosti, okoli? To je malej vzorek, nemyslis? Prispevky pred tebou jasne popsaly problem HbbTv v koaxu po vypnuti DVB-T. Dalsi tanec ve vejcich je naprosto zbytecnej.DVB-C je ve vyhledu beze zmen a je jedno, jestli mas CA modul s kartou, nebo ne. Cervene tlacitko je funkcni i na neodkodovanych programech za predpokladu, ze je TV pripojena k internetu. Jednoduchy jak facka. Zadnej box k tomu nepotrebujes. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Uvidíte časem a nebudu vyžadovat omluvu. Jen si přetrpíte to -Já vám to říkal.VF prostě vypne vše co by mohlo v budoucnu hráti pro ty lidi co si nic od nich neplatí. No a to znamená, že si vodafone pustíš jen přes kabel s ca modulem nebo přes box.@homberg "je jedno, jestli mas CA modul s kartou, nebo ne" můžeš mi vysvětlit jak se účtuje to když kartu nemám? Prosím stručně a jasně bez vytáček.Udělám to za tebe, nemůžeš protože takovou službu VF nenabízí.@namec Já jsem klidný a není to o mě, fakt je mi to fuk. Jen prostě nechápu proč by měl brát VF ohled na pár jedinců co nemají box nebo chytrou tv. Tomu se říká pokrok a těch pár jedinců se musí přizpůsobit.Ale pořád mi nikdo neřekl jak se dostanu k těm volným stanicím přes kabel a kolik se za to platí a kde si to můžu objednat.😀To je vtip, odpovím si sám. Neplatí se za to nic, objednat si to nemůžu a je to jen pozůstatek z dob kdy byly třeba společné antény. Neříkám že to bude zítra, ale vypne se to, letos možná na přes rok. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jenom se zeptám na jednu věc, když někde VF (UPC) v bytech odpojil anténní kabel (spol. anténu), zapojí ho pak zase zpět těm lidem, kterým to vypne..?7 Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno před 2 hodinami2 hod @cvancara Nezapne, proč by měl? Je to snad produkt který VF nabízí? Můžu vidět kde to mají v nabídce?Můžete sem někdo napsat vy co máte od VF tv bez boxu nebo bez ca modulu kolik za to platíte?EDIT Ten tvůj dotaz se dá chápat i jinak, např že se stane nějaká havárie v baráku a pak se dole v tom rozvaděči odpojí jen ty koaxy do bytů co nemají s VF už žádný smluvní vztah tak těm to nepůjde. Kdo má s VF smlouvu tomu to zas zapojí. Pořád nechápete, že to jde jen proti těm co nemají s VF už nic společného a přesto se koukají na vysílání které distribuuje VF. To, že to odnese i pár těch jedinců co nemají box či modul je smůla, no. A taky nátlak aby si to už konečně taky pořídili jako drtivá většina z nás. Chápeme se už konečně co a proč se bude časem vypínat? Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Zeptám se zdejších odborníků.Bez nadsázky.Kdybych si ted od Vf objednal jenom internet,.Do kterýho vývodu mě ten internet zapojí?Mám za to,že v dnešní době je uplně fuk,jestli to zapojím do vývodu označeném jako data,fm nebo tv..Vf to pouští komplet a nerozlišuje.Tím pádem bych asi mohl naladit,pokud bych si natáhl druhý koax do tv,jejich DVB-C nabídku?Snad jsem to formuloval dostatečně srozumitelně. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Nejsem odborník, ale podle mě ti ta tv půjde a o to ti jde, že. Dokud to nevypnout centrálně tak v tom kabelu co vede do domu je jak net tak tv tak i ty volné programy. Někdo to tu už vysvětloval co vše je v tom koaxu a kolik z toho co zabírá.Určitě je tu někdo kdo má od VF jen net tak by to mohl pro tebe otestovat a ten koax místo do modemu strčit do tv a zkusit co naladí. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Já určitě přecházet k Vf nebudu,ale šlo mě o to,že i když si platím jenom internet a ne tv,tak jsou možnosti,jak naladit nekodované stanice.A myslím,že to tak bude i po vypnutí TV start..To by se zase Vf vrátil o 10 let z5,kdy UPC pouštělo internet,tv a v té době FM radia zvlášt,respektive filtroval to.Ale jak už jsem psal,jak se zde dozvím,že v Brně start už vypli,prubnu to a dám sem vědět,jak to funguje..Jinak když v tuto chvíly mohu naladit DVB-C nabídku,aniž bych měl od VF jakékoliv služby,tak určitě i těm klientům,co mají jen net,tak půjde naladit i ta tv Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.