Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konec televizní nabídky Start v DVB-T

Doporučené odpovědi

Odesláno

Nikdy si nezaregistroval informaci,že různí vydavatele aplikací ti garantuji funkčnost app od určitého roku výroby tv?Netflix,Vf.YT.To,že tv je vyrobená třeba v roce 2015 a dá se připojit k internetu neznamená,že si do té televize nainstalujes ty samé app,co do tv vyrobené o 5 let později.A jedinej,kdo kdo má útočný tón příspěvků si povětšinou ty.Jistou dobu tady fungoval Adolf.Shitler a ten měl podobnou retoriku.

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Mám se opakovat, že mi je červené tlačítko u zádele a nebudu řešit těch pár jedinců co ho tak moc chtějí používat? Až ty lidi co koukají zdarma na to co jim zbylo v koaxu od VF budou brečet, že tam už nic nejde tak se tu zas objevím s tím - Já vám to říkal.😛

Kdyby šla udělat anketa kolik lidí dnes aktivně to tlačítko používá jaký by byl výsledek? Dva, tři lidi?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

Ježkovy oči.Chtělo by se to uklidnit a napočítat do deseti.S tebou diskutovat z očí do očí,tak budeš šílet jak Pitomio v parlamentu.To,že nějakou službu TY nevyužíváš,neznamená,že to někdo jinej aktivně nevyužívá.Ty funguješ ve stylu JÁ,JÁ,JÁ.Je pravda,že jsme se od původního tématu a to je vypínání nabídky TV Start přesunuli k HBBTV,ale princip je stejný,A to,že co já vyžívám za nabídku,to využívá většina,to co nemám,je minoritní zaležitost.Souhlasím s tebou,že když vypnou tv Start,kterou v tuto chvíly naladím v televizi pod pozemním digitálním ladění a za mě byla k internetu zdarma,tak už nic nenaladím,tudíž ani HBBTV.Ale i když vypnou Start,ale budu si platit jakoukoliv tv nabídku,tak když dám koaciál do tv a začnu ladit digitální ladění přes kabel,tak naladím všechny stanice,co pouští přes DVB-C a u těch stanic,které umožnují mít aktivní červené tlačítko,tak to fungovat stále bude

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

@dad18 kde beres tu jistotu, ze mas pravdu? Ve sve domacnosti, okoli? To je malej vzorek, nemyslis? Prispevky pred tebou jasne popsaly problem HbbTv v koaxu po vypnuti DVB-T. Dalsi tanec ve vejcich je naprosto zbytecnej.

DVB-C je ve vyhledu beze zmen a je jedno, jestli mas CA modul s kartou, nebo ne. Cervene tlacitko je funkcni i na neodkodovanych programech za predpokladu, ze je TV pripojena k internetu. Jednoduchy jak facka. Zadnej box k tomu nepotrebujes.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Uvidíte časem a nebudu vyžadovat omluvu. Jen si přetrpíte to -Já vám to říkal.

VF prostě vypne vše co by mohlo v budoucnu hráti pro ty lidi co si nic od nich neplatí. No a to znamená, že si vodafone pustíš jen přes kabel s ca modulem nebo přes box.

@homberg "je jedno, jestli mas CA modul s kartou, nebo ne" můžeš mi vysvětlit jak se účtuje to když kartu nemám? Prosím stručně a jasně bez vytáček.

Udělám to za tebe, nemůžeš protože takovou službu VF nenabízí.

@namec Já jsem klidný a není to o mě, fakt je mi to fuk. Jen prostě nechápu proč by měl brát VF ohled na pár jedinců co nemají box nebo chytrou tv. Tomu se říká pokrok a těch pár jedinců se musí přizpůsobit.

Ale pořád mi nikdo neřekl jak se dostanu k těm volným stanicím přes kabel a kolik se za to platí a kde si to můžu objednat.😀

To je vtip, odpovím si sám. Neplatí se za to nic, objednat si to nemůžu a je to jen pozůstatek z dob kdy byly třeba společné antény. Neříkám že to bude zítra, ale vypne se to, letos možná na přes rok.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Jenom se zeptám na jednu věc, když někde VF (UPC) v bytech odpojil anténní kabel (spol. anténu), zapojí ho pak zase zpět těm lidem, kterým to vypne..?7

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

@cvancara Nezapne, proč by měl? Je to snad produkt který VF nabízí? Můžu vidět kde to mají v nabídce?

Můžete sem někdo napsat vy co máte od VF tv bez boxu nebo bez ca modulu kolik za to platíte?

EDIT

Ten tvůj dotaz se dá chápat i jinak, např že se stane nějaká havárie v baráku a pak se dole v tom rozvaděči odpojí jen ty koaxy do bytů co nemají s VF už žádný smluvní vztah tak těm to nepůjde. Kdo má s VF smlouvu tomu to zas zapojí. Pořád nechápete, že to jde jen proti těm co nemají s VF už nic společného a přesto se koukají na vysílání které distribuuje VF. To, že to odnese i pár těch jedinců co nemají box či modul je smůla, no. A taky nátlak aby si to už konečně taky pořídili jako drtivá většina z nás.

Chápeme se už konečně co a proč se bude časem vypínat?

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Zeptám se zdejších odborníků.Bez nadsázky.Kdybych si ted od Vf objednal jenom internet,.Do kterýho vývodu mě ten internet zapojí?Mám za to,že v dnešní době je uplně fuk,jestli to zapojím do vývodu označeném jako data,fm nebo tv..Vf to pouští komplet a nerozlišuje.Tím pádem bych asi mohl naladit,pokud bych si natáhl druhý koax do tv,jejich DVB-C nabídku?Snad jsem to formuloval dostatečně srozumitelně.

20260313_112912.jpg

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Nejsem odborník, ale podle mě ti ta tv půjde a o to ti jde, že. Dokud to nevypnout centrálně tak v tom kabelu co vede do domu je jak net tak tv tak i ty volné programy. Někdo to tu už vysvětloval co vše je v tom koaxu a kolik z toho co zabírá.

Určitě je tu někdo kdo má od VF jen net tak by to mohl pro tebe otestovat a ten koax místo do modemu strčit do tv a zkusit co naladí.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Já určitě přecházet k Vf nebudu,ale šlo mě o to,že i když si platím jenom internet a ne tv,tak jsou možnosti,jak naladit nekodované stanice.A myslím,že to tak bude i po vypnutí TV start..To by se zase Vf vrátil o 10 let z5,kdy UPC pouštělo internet,tv a v té době FM radia zvlášt,respektive filtroval to.Ale jak už jsem psal,jak se zde dozvím,že v Brně start už vypli,prubnu to a dám sem vědět,jak to funguje..Jinak když v tuto chvíly mohu naladit DVB-C nabídku,aniž bych měl od VF jakékoliv služby,tak určitě i těm klientům,co mají jen net,tak půjde naladit i ta tv

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague