Odesláno před 4 hodinami4 hod Mail o rušení nám nepřišel. Zatím Start máme a vyhovuje. Přišlo mi jako hloupost, platit za základní kanály, co nám TV Start, potažmo DVB-T2 vzduchem poskytuje. Tak asi zase budeme muset oprášit anténu ... Nekódované kanály se daly naladit i přes DVB-C, jen se mi zdála horší kvalita. Dnes nevím jestli ještě pořád, neměl jsem důvod na "C" přelaďovat. Mám pocit, že zrovna VF naším partnerem pro TV nebude. Start používáme z technických důvodů, anténa má u nás na některých MUXech horší signál. A ta jejich omáčka o nemožnosti přetáčení a ... myximálním pohodlí pro nás není podstatná. Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak v ramci digitalniho polodetoxu doma mi bude z DVB-T chybet Teletext a HbbTV. Ve mestech je terestrialni DVB-T2 dost spatne a za DVB-T jsem byl vdecny, kdyz DVB-C nefungovalo. Vetsinou s nefunkcnosti DVB-C nesla ani IPTV. DVB-T dobra nahrada. TV Start mam gratis, drive jsem platil v nekterych kombinacich desetikoruny ve vedlejsi domacnosti. Klidne bych desetikoruny doplacel. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 7 minutami7 min no nahodou, neplatilo kdysi, ze je povinost kabelovek prenaset terestricky signal zduvodu treba valky nebo katastrofy zdarma ? aby lidi vedeli ? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.