June 1Jun 1 a máš teda cetin (fibre 2000) nebo vodafone (fibre ultra)? 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
June 1Jun 1 @Slamb linka je Cetinu, na tom Vodafone Fibre Ultra služba Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
June 1Jun 1 to je nějaký divný, na síti cetin se to menuje fibre x, ty různý ultra, premium atd používá vodafone jenom na svý vlastní síti 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
June 1Jun 1 @Slamb to je ještě než byli tarify rozděleny Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 2Jun 2 Já mám Internet Ultra+ Fibre a nejsem ani na síti Cetinu ani na síti Vodafone, ale na kabelech T-Mobile. A s internetem 2/2 Gbps od Vodafone jsem spokojen, teda až na to, že neumí veřejnou IPv4, respektive neuměli, když mi ten internet koncem srpna 2025 instalovali, ale předpokládám, že se to nezměnilo. Ultra+ Fibre - - Zyxel EE5301, Zyxel PM7500 Trutnov
June 3Jun 3 Care Centre @Kuba721 Můžu potvrdit - u této technologie zatím veřejnou pevnou IP adresu nenabízíme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice