Odesláno před 5 hodinami5 hod zdravím, od dnešního rána mi nejdou odesílat SMS zprávy a to ani klasicky, ani přes RCS Chat. Vždy mi to napíše "síť není připravena, zkuste znovu". Služby na SIM kartě v pořádku, v nastavení SMS mám však uvedeno číslo střediska zpráv "+420608005681",145 to je asi nejspíš špatně? Mělo by tam být pouze +420608005681 je to tak? Jenže když to zkusím přenastavit, přepíšu to, uložím to a v momentě, kdy z toho vyskočím a vrátím se zpět, už tam zase svítí to původní. Netušíte někdo, proč se mi to i po přepsání a uložení zase vrátí zpět na tu původní, nejspíše chybnou hodnotu? Nebo je problém někde jinde? - - - - Kosořín
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče Pěkný den, správné číslo SMS centra je +420608005681. Informaci najdete na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/sms-a-mms-zpravy/nastaveni-sms/. Nevím, co máte za telefon, ale ověřil bych, zda je možné resetovat například jen nastavení sítě (ne celý telefon), případně zkuste SIM vyndat, vypněte a zapněte telefon a pak SIM znovu vložte... Další možností je zkusit jinou aplikaci pro SMSky, pokud máte Android, může to pomoct. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor mám moto g84 s androidem a v něm dvě sim. Na Vaši radu jsem vyzkoušel, obě sim vyndal, vypnul a zapnul telefon, znovu vložil sim. A problém bohužel přetrvává. Stále mám na obou sim v čísle SMSC uvedeno "+420608005681",145 včetně těch uvozovek. A číslo SMSC se i po jejich přepsání neustále vrací zpět na tuto hodnotu. - - - - Kosořín
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče Ono to vypadá, že to nutně nemusí bránit posílání zpráv, že to může být systémová věc telefonu, ale pokud vám nejdou posílat SMS, tak je potřeba to řešit. Doporučil bych v nastavení aplikace pro SMS zkusit vypnout podporu RCS a pak poslat SMS, zda tomu nebrání RCS zprávy. Případně zkuste jinou aplikaci pro SMS, zda to pomůže. Samozřejmě nabízí se ještě to, abyste zkusil svou SIM kartu v jiném telefonu, kdyby zprávy nefungovaly ani v jiném telefonu, mohla by být příčina na SIMce nebo u vašeho čísla - to by pak bylo vhodné konzultovat s námi na *77. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.