Odesláno před 18 hodinami18 hod Dobrý den,Potřeboval bych pomomct ohledně telefoního čísla. Na jedné aplikaci mi někdo hacknul a ukradl účet a nemužu se do nej přihlasit takže jsem chtěl obnovit heslo ale je tam email mého otce ktery zemřel a na to abych to heslo změnil tak jse potřebuji dostat do toho emailu ale nejde to protože tam je dvoufázové ověření a pošle to kod na jeho telefoní číslo ale to číslo už neexistuje takže se nemužu přihlásit na ten email. Pokud bude potřeba poslat nejaké údaje tak mužu zaslat emailem.Mrštný Šimon - - - - Česká Třebová
Odesláno před 18 hodinami18 hod Mluvíme o přístupu do Můj Vodafone, nebo kam je potřeba se dostat? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod On by se chtěl dostat k tomu zrušenému telefonnímu číslu od Vodafone, což ale nemusí být vůbec nic jednoduchého, záleží jak dlouho je zrušené, jestli bylo na jméno, pokud je to již delší dobu, tak je tam několik možností co s ním může aktuálně být, to se tady řešilo třeba pod odkazem níže, takže bude potřeba kontaktovat Vodafone a zjistit zda půjde číslo znovu obnovit. https://www.techforum.cz/topic/62375-obnovap%C5%99esm%C4%9Brov%C3%A1n%C3%AD-star%C3%A9ho-%C4%8D%C3%ADsla/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 17 hodinami17 hod Nestačí pro dané služby po doložení patřičných dokumentů změnit e-mail nebo telefonní číslo na nějaké pana Šimona? Je nutno ono číslo obnovovat? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče @Mrštný Šimon Pěkný den, spojte se prosím se zákaznickou linkou na čísle 800 77 00 77, anebo se zastavte v některé z našich prodejen, s kolegy se domluvíte na dalším postupu. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.