Odesláno před 10 hodinami10 hod Ale kdepak pánové, to zástupce Vodafunu tu psal o základní ceně televize a ta je 258kč u obou, jen u toho nového prý vylepšeného je to cena jen na půl roku a pak se to zdraží!! A u toho "nového" tarifu není sleva pro ty co už jiné služby od VF mají. @Slamb dva řádky pod tím co vidíš ty je to o čem píšu já.😉To je přece hlavní smysl nějaké akce a hlavně přejmenování. Nikdo se v tom nevyzná, nikdo neví co je co, ale ve výsledku to bude zdražení stejné služby.Proč zástupce VF nemá ty koule a nenapíše to na rovinu, že Vodafone TV+ = Vodafone TV+ 2.0 Jediný rozdíl mezi nima je, že novější tv je i za čas dražší. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Pamatujete , jak né tak dlouho rušili staré tarify a vymýšleli nové. Aby to bylo přehledné a zákazník v tom neměl bordel. 😲 A půl roku na to tu máme 2 základní balíčky TV nové mobilní tarify. Já se v tom pomalu ztrácím 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor @Sparrow 3 balíčky Vodafone TV, Vodafone TV+ a Vodafone TV+ 2.0 😁 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 10 hodinami10 hod a za to všechno je někdo placenej... 🙄 se neni co divit, že sou v česku třikrát dražší mobilní služby než jinde 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor Celé GIGA KOMBO mi přijde hnusné a nevýhodné, a to jsem jako zaměstanec růžové byl dlouhý klient Vodafone asi bude stěhování zda někdy dojde na nutnou migraci na tyto nové tarify Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 10 hodinami10 hod Markeťáci taky musej žrát 🙂 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.