Odesláno před 17 hodinami17 hod Dobrý den,mám problém ohledně internetu, včetně silného zpomalení za posledních 6 měsíců a časné výpadky připojení k internetu.Na poprvé jsem zkoušel modem/router Compal restartovat a krok nefungoval. Poté jsem zkontroloval stav sítě a připojení kabelu, nezdá se žádný problém.Jednou jsem postřehl sebe-restart modemu bez jediného důvodu, proč by se to stalo.V diagnostice modemu je napsáno, že konfigurační soubor přijmutý od Vodafonu/Neznámého zdroje ukazuje maximální přenos DownStream 26250000bps (neboli 26.25mbps, což odpovídá zhruba testům speedtest.net) a maximální přenos UpStream 2100000bps (neboli 2.1mbps, což odpovídá také).Jsem si na 100% jistý, že náš internetový plán byl 250mbps Download a 40-50mbps Upload před tím, než se tohle začalo stávat.Součastná rychlost se většinou točí kolem 20mbps download a 40mbps upload a bývají výpadky, kdy musím například znovu obnovit nějaké webové stránky, aby se kompletněn načetly.Nevím jak dál a zatím neplánuji volat na Vodafone. Je zde nějaké řešení? Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem bobeebo Kvalita přidaných obrázků + Service Flow - - - Compal CH7465 Liberec
Odesláno před 16 hodinami16 hod Takhle na první pohled v těch tabulkách žádný problém nevidím, všechny hodnoty jsou v normě, ale chybí mi tu informace kdy byl modem restartován předtím než byly udělány ty screenshoty, kvůli chybovosti ve sloupečku Post RS chyby, které se tam postupně v průběhu času načítají, takže bylo by potřeba počkat aspoň jeden den od posledního restartu, aby se tam něco načetlo.Jinak těch hodnot rychlostí Max Traffic Rate si nevšímejte, to je v pořádku.A ještě mi tam chybí pravá část tabulky upstream, kde jsou vidět chyby T1-4 Timeouts. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 8 hodinami8 hod Dobrý večer, s Vodafone resp. jejich technickou podporou jste už mluvil? Bylo by dobré, aby diagnostikovali od nich, případně naplánovali technika na servis. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 3 hodinami3 hod Marku, na tazatele si zřejmě nepřijdeš. Na VF volat neplánuje :D (Nejede mi auto ale tankovat/nabíjet se nechystám). Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 1 hodinou1 hod Komu neni rady, tomu neni pomoci... Takoveto trolly je lepsi nekrmit...😉 Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem pavel87 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.