Odesláno před 9 hodinami9 hod Cca 15 min se už pokouším přihlásit do Vodafonu a je jedno jak. Zkoušeny obě aplikace i Internet 😒 Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Jo, už od včerejška to blbne.Mě tam visí jedna změna služby už skoro 24 hodin a nemohu nic měnit.. A nejsou to na infolince ani schopní zrušit :( Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno před 9 hodinami9 hod Řešení Hlásím funkční (jsem přihlášen a bez problému si proklákám služby, vyúčtování):- app Můj Vodafone- app Můj Vodafone+ - webová Samoobsluha Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Ano, už se taky povedlo. Jen jsem už zapomněl co jsem tam potřeboval 😂 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 8 hodinami8 hod Centrum péče Pěkný den, máme potvrzený výpadek přihlašování, omlouvám se za komplikace :( Nyní jsem se v pořádku přihlásila, tak snad už to bude v pořádku... Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod No, já i po 26 hodinách mám v samoobsluze toto a nikdo z VF to není schopen řešit, aka smazat. To není moc hezká funkčnost systémů :( Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče @Vulva Pěkný den, podle hlášky se jedná o nedokončenou objednávku. Napište nám prosím tedy přes https://tam.je/dotaz, ať to můžeme prověřit. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.