Odesláno před 5 hodinami5 hod No já jsem VTV ukecal na 105 a ještě mám vlastní CI modul.No a neznámá čísla proaktivně ignoruji. Mamka mne naučila, že když něco chceš tak si to zařiď, nespoléhej na ostatní 😊 Přemýšlím kdy budu mít náladu volat ( vyvolat OKU ) kvůli tomu zdražení mobilu. S cca 150 min, 70 SMS a teď mám spotřebu 1,1GB dat a za 4 dny vyúčtování, tak se mi nechce platit od prosince nějakých 360,- 😒 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor Za tu cenu je plno jiných možností. Už je akce i na listopad Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod To vím ale na začátku roku jsem to měl o cca 100 méně, pak mne převedli na to co mám v profilu ( plus pár korun ) a teď znova s tarifem co mám cca 4 měsíce ( nechce se mi teď hledat )A hlavně jak jsem psal výše proč mám platit neomezený cokoliv při minimální spotřebě čehokoliv .Internet mám doma, v práci a v hospodě kam jdu po práci, na to abych si zjistil kdy mi jede spoj, a poslech max 30min online hudby mi stačí polovina toho co mám teď.Chápu jde o kšeft. A markeťáci taky musejí něco žrát tak vymýšlejí takový píííí´......PS: ale je to taková hra jak s UPC tak teď s VDF ( měj jsem už Oskara ) a mě to vlastně baví, Jen poslední dobou je to moc často :( Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.