Odesláno 7. listopadu7. lis No já jsem VTV ukecal na 105 a ještě mám vlastní CI modul.No a neznámá čísla proaktivně ignoruji. Mamka mne naučila, že když něco chceš tak si to zařiď, nespoléhej na ostatní 😊 Přemýšlím kdy budu mít náladu volat ( vyvolat OKU ) kvůli tomu zdražení mobilu. S cca 150 min, 70 SMS a teď mám spotřebu 1,1GB dat a za 4 dny vyúčtování, tak se mi nechce platit od prosince nějakých 360,- 😒 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 7. listopadu7. lis Autor Za tu cenu je plno jiných možností. Už je akce i na listopad Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 7. listopadu7. lis To vím ale na začátku roku jsem to měl o cca 100 méně, pak mne převedli na to co mám v profilu ( plus pár korun ) a teď znova s tarifem co mám cca 4 měsíce ( nechce se mi teď hledat )A hlavně jak jsem psal výše proč mám platit neomezený cokoliv při minimální spotřebě čehokoliv .Internet mám doma, v práci a v hospodě kam jdu po práci, na to abych si zjistil kdy mi jede spoj, a poslech max 30min online hudby mi stačí polovina toho co mám teď.Chápu jde o kšeft. A markeťáci taky musejí něco žrát tak vymýšlejí takový píííí´......PS: ale je to taková hra jak s UPC tak teď s VDF ( měj jsem už Oskara ) a mě to vlastně baví, Jen poslední dobou je to moc často :( Upraveno 7. listopadu7. lis uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 9. listopadu9. lis Autor O hodinkách tu už něco padlo? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 10. listopadu10. lis Centrum péče V 7. 11. 2025 v 17:03, bobis napsal:My máme Vodafone TV bez + za 150,- měsíčně. A jednoho dne volal operátor, a aktivoval nám balíček na dva měsíce s HBO kanály zdarma a k tomu HBO MAX ve 4K. Takže není třeba TV+. Prý to budeme mít alespoň na svátky (do 29.12.).Ve vánoční nabídce je opravdu podmínkou mít Vodafone TV+ pro aktivaci balíčku na první 2 měsíce zdarma, je možné, že jste měl možnost získat individuálně tuto nabídku na základě toho, jaké služby a jak dlouho využíváte, případně šlo o chybný postup operátora. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 20. listopadu20. lis Autor Soutěžte o dárky za víc než 200 tisíc - více tady.Soutěže se lze zúčastnit pouze v aplikaci Můj Vodafone+. Do té se přihlaste a na úvodní stránce klikněte na červený banner Vodafone Happy. Zde ve Štědré nadílce každý týden od 24. 11. do 21. 12. hrajeme o tři ceny. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a pak si držet palce. Tak příští týden na viděnou a ať vás provází Ježíšek! Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 24. listopadu24. lis Autor Asi vývojáři ještě spí, v aplikaci ještě ve Vodafone Happy nic ohledně soutěže pro tento týden nevidím. EDIT 9:39 - soutěž už je k dispozici Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 28. listopadu28. lis Škoda. Zase utřu nos. Fotbal je mě ukradenej a Sparta tuplem., a toho neotesanýho "televizního" kuchaře fakt nemusím. . . . takže zase nic. Tak třeba příští rok. Snad. Upraveno 28. listopadu28. lis uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor Kanály zdarma pod stromeček Zima nám pro vás zavála tenhle parádní dárek, tak posíláme dál. 🎁 Od 19. prosince do 6. ledna máte k dispozici i kanály, které jsou běžně součástí balíčků Sport a Family. Stačí, když máte obyč Vodafone TV, tu s pluskem nebo Lite & Sport. To nejlepší? Je to zadarmo! 🎄 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod @Technikus Aktivace je přímo u tebe? Nebo koukáme na tvojí TV? Chlebíčky a víno jako vstupné? 😀Odkaz na ofiko lákadlo od Vodafone by nebyl? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.