Odesláno včera v 18:151 den https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/vodafone-vanocni-akce-dvojita-radost/ Upraveno včera v 18:151 den uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Pod stromeček televizní balíček Vánoce jsou také o pohádkách a vegetu u telky. Takže pokud jste doteď pokukovali po některém z balíčků k Vodafone TV, aktuálně ho máte na první dva měsíce zdarma 🎁! Vyberte třeba Cinema s HBO Max, Sport s kompletní sportovní nabídkou nebo ALLinONE, kde je… prostě všechno. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod @Technikus Myslíš, že je to i pro stávající zákazníky? Nějak to tam nemůžu najít. A když jsem využil ten jejich chat tak mě slečna odkázala na vodafone linku, že ona je tam jen kvůli prodeji a ne na dotazy...Jestli to jen pro nové zákazníky, tak ty registrovaný tady na foru ještě nebudou.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 11 hodinami11 hod Autor Tady konkrétně tu TV taky nevidím Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod ...Tady píšou pro nové aktivace Vodafone Tv + můžete využít 2 měsíce zdarma .....🤨😳 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno před 8 hodinami8 hod Staří, tedy stávající klienti můžou jen nadále platit a mít radost z toho, že nově lapení ptáčci dostanou dárek. Vánoce jsou o přejícnosti přeci. Vdf to s námi, s vámi myslí vždy jen dobře. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod @Komár jen závidí, že taky nedostal od VF nic k vánocům, protože už není jejich televizní sponzor.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Dobře mi tak, že nemám nárok na dárek, když jsem odešel, ale na který nemáš nárok ani ty, jako věrný :-D A teď si představ, když se vrátím, tak já ten dárek dostanu, ale ty ne. Nepřijde ti to jako absurdní? Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Stávající zákazník může nabídku využít i při aktivaci nové, tzv. Kombinované nabídky, nebo při aktivaci nové služby do Kombinované nabídky, pokud se tím navýší její měsíční cena (součet měsíčních paušálů).viz podmínky V těch podmínkách je nějaký zmatek.Toto je ten web s akci a dole jsou podmínky pro úplně jiné varianty? Kde jsou podmínky pro ty balíčky na první 2 měsíce zadarmo? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Tato situace,kdy nový zákazník při podpisu smlouvy dostane nějakou výhodu oproti stávajícím zákazníkům je dlouhodobá a funguje u všech poskytovatelu.Plati to u nove smlouvy na internet,tv,tak i na mob.tarif.Tak nevím,co se nad tim pořád někdo může pozastavovat. - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.