Odesláno před 14 hodinami14 hod Mohu se prosím zeptat z jiného soudku - již roky máme pevný kabelový internet, dříve UPC, poté VF. V rámci kabelového vedení přímo na TV fungovalo cca 20 základnách programů (připojeno přímo koax kabelem do TV). TV jsme teď vyměnili za LG, ale po základním naladění jsou funkční jen ČT a Barrandov (ARD a ZDF také). Nova ani Prima nemá funkční žádný program - TV u nich píše, že není aktivován CA modul. Ten jsme ale neměli ani předtím, základ nám bohatě stačil. Tušíte prosím někdo, zda lze naladit manuálně? VF TV nepotřebujeme. Start Basic Základní - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Podobný dotaz už tu nedávno byl, ale nechce se mi ho hledat.Bude to asi i tou novou televizí, tipuju, že na staré by to ještě hrálo.(možná má ta nová tv zobrazování už jen nového systému tv stanic a to ty v koaxu už nejdou a nebudou) Ale hlavně jde o to, že ty tv programy jsou vlastně jen zapomenutý a nevypnutý bonus co je zdarma bez nároku a reklamaci. Je to jen k tomu internetu a postupně se to bude vypínat všem. Kam by VF přišel pouštět muziku zadarmo.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Rozumím, díky. Hledal jsem podobné vlákno a nenašel, ještě se podívám. Start Basic Základní - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod No, vlastně si nejsem jistý jestli to bylo tady na foru. Ale určitě to budou vědět zítra na technické lince Vodafonu proč to nejde a jestli to ještě půjde. Můj čistě osobní tip je že ne. Na faktuře k tomu netu určitě nemáš net + x tv stanic přes koax, že.Matně lovím v paměti, že když VF koupil UPC tak se psalo, že ze zákona musí nechat veřejnopravní stanice zdarma všem, prý kdyby vypukla válka nebo něco jiného tak aby to každému oznámili. No a od té doby jsou ty stanice zdarma v koaxu. A asi přišla doba kdy VF bude válku oznamovat jinak než přes tv. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 12 hodinami12 hod Řešení Na novém televizoru musíš kanály naladit znovu, ale ne jako kabel, ale jako anténa, pak se ti naladí kanály v DVB-T, které jsou všechny nekódované, zatímco když ladíš jako kabel, tak se ti naladí kanály v DVB-C, kde jich je jenom několik nekódovaných. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 12 hodinami12 hod Aha, tak jednoduché to je... No vidíš a já si myslel, že když si někdo koupí novou televizi tak si přečte návod a bude vědět jak si jí naladit. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod No do televize strčíš kabel od poskytovatele kabelové televize, takže ladíš kabel. Tohle bych zrovna pochopil, že uděláš i s návodem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.