May 12May 12 Jsem z toho jelen.Pod službou internet mám toto - výhraPod službou TV Vodafone bez + mám totoO co jde za Prima+ v menu Aplikace třetích stran? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 13May 13 Care Centre @Technikus U té televize může jít o voucher, který jste získal v rámci nějaké speciální akce či nabídky. Jak sám píšete, nemáte Vodafone TV+, čili to není trvale platný přístup do prima+ PREMIUM. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
May 13May 13 Tzn. mohu jej aktivovat a nemusím se ničeho bát (zpoplatnění apod.)? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 14May 14 Care Centre @Technikus To určitě můžete :-) U prima+ fungují kódy vždy tak, že pokud vyprší předplacené období, tak automaticky nenaskakuje platba (pokud jste předtím neměl placenou variantu). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
May 14May 14 Tak potvrzuji, zkusil jsem a druhý kód mi nabídl 3 měsíční Prima+ Premium. Absolutně nemám tušení, jak jsem k němu přišel, ale děkuji. O prvním vím, že byl z výhry Happy, taktéž předplatné na 3 měsíce. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha