Odesláno 12. května12. kvě Jsem z toho jelen.Pod službou internet mám toto - výhraPod službou TV Vodafone bez + mám totoO co jde za Prima+ v menu Aplikace třetích stran? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 13. května13. kvě Centrum péče @Technikus U té televize může jít o voucher, který jste získal v rámci nějaké speciální akce či nabídky. Jak sám píšete, nemáte Vodafone TV+, čili to není trvale platný přístup do prima+ PREMIUM. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 13. května13. kvě Tzn. mohu jej aktivovat a nemusím se ničeho bát (zpoplatnění apod.)? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 14. května14. kvě Centrum péče @Technikus To určitě můžete :-) U prima+ fungují kódy vždy tak, že pokud vyprší předplacené období, tak automaticky nenaskakuje platba (pokud jste předtím neměl placenou variantu). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 14. května14. kvě Tak potvrzuji, zkusil jsem a druhý kód mi nabídl 3 měsíční Prima+ Premium. Absolutně nemám tušení, jak jsem k němu přišel, ale děkuji. O prvním vím, že byl z výhry Happy, taktéž předplatné na 3 měsíce. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno neděle v 09:42 1 den Mám v administraci kupón na Prima+, který má platnost do 23. června, když ho chci dnes použít, tak nelze použít. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Odesláno před 15 hodinami15 hod Centrum péče @neurotic To na fóru nedořešíme, prosím, pošlete nám screenshoty přes https://tam.je/dotaz, zjistíme k tomu víc. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.