Odesláno 1. října1. říj Dobrý den,mám službu Internet Premium (1 Gb/s). Původně jsem si ji vybral, protože díky slevě na 12 měsíců vycházela cenově stejně jako nejnižší balíček 250 Mb/s.Teď bych chtěl přejít zpět na ten levnější balíček s rychlostí 250 Mb/s, protože gigabit nevyužiju.Podle informací od Vodafonu by to mělo jít snadno změnit přímo v aplikaci Můj Vodafone, ale i po všech pokusech a návodech jsem nenašel, kde to udělat.Zkoušel jsem i volat na zákaznickou linku, ale dostal jsem se jen k hlasovému botovi, který mi neporadil.Máte někdo zkušenost, jak tu změnu provést, nebo kam se obrátit, aby mi to snížili?Díky předem za jakékoli rady a tipy. Premium - - - Bruntál
Odesláno 1. října1. říj Pff, to se uvádí kde, že by měla jít měnit rychlost internetu / balíček v Samoobsluze? Bude potřeba se prochroustat automatem a spojit se s někým živým, nebo by to měl udělat kdekdo levou zadní v kiosku či prodejně. Než tu změnu uděláte, jaký tam je cenový skok 1 Gb vs 250 Mb? Očekávám, že v řádu korun a rychlost je vlastně čtyrnásobná. Skutečně se ta vyšší rychlost nevyužije? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 1. října1. říj Tak jestli mu třeba vypršela sleva, tak ten rozdíl mezi 1Gb a 250 Mb určitě nebude v řádu korun, ale spíš stokorun, ale když už bude mluvit s tím živým operátorem, tak třeba se domluví na nějaké slevě a bude to výhodné pro obě strany, protože přes aplikaci to skutečně asi nepůjde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 09:07 4 dny Prosím kde v aplikaci Vodafone lze změnit rychlost internetu. Rád bych navýšil rychlost z 20Mb/s na 50 Mb/s. Dekuji V 1. 10. 2025 v 14:10, Slamb napsal:radši si prodluž slevu, gigabit je základ 🙄Základ gigabit není 20 MB/s je v pohodě za 200 Kč Basic DSL Super Základní Zyxel EE5301 Hradec nad Moravicí
Odesláno pátek v 09:32 4 dny před 23 minutami, Lukas napsal:Prosím kde v aplikaci Vodafone lze změnit rychlost internetu. Rád bych navýšil rychlost z 20Mb/s na 50 Mb/s. DekujiPokud je řeč o pevném internetu, služby se mění po telefonu na Vodafone lince / na pobočce / v kiosku Vodafone apod.V aplikaci / na webu Můj Vodafone to nelze. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 11:33 4 dny Nekteri si mysli ze to lze jen tak jak ponozky :D Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno pátek v 12:45 4 dny 20 Mbps? To jsem vůbec nevěděl, že takový tarif ještě existuje, i když asi už jen na xDSL. Premium - - - -
Odesláno včera v 10:581 den Centrum péče @MartinK Pěkné odpoledne, ohledně změny tarifu nás prosím kontaktujte na zákaznické lince 800 77 00 77, anebo nám napište přes https://tam.je/dotaz. Změnu tarifu v Můj Vodafone není možné zadat.V 3. 10. 2025 v 11:07, Lukas napsal:Prosím kde v aplikaci Vodafone lze změnit rychlost internetu. Rád bych navýšil rychlost z 20Mb/s na 50 Mb/s. Dekuji Základ gigabit není 20 MB/s je v pohodě za 200 KčPěkné odpoledne, toto je stejná situace. Spojte se prosím se zákaznickou linkou 800 77 00 77, anebo nám napište přes https://tam.je/dotaz. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.