Odesláno 17. dubna 2025 1 rok Mně to teda na Androidu stále nefunguje. Stejná hláška jako 10.4. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 17. dubna 2025 1 rok Centrum péče Aha, já zkoušel na iOS :-) Ověřím u kolegů. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. dubna 2025 1 rok Diagnostika modemu mi v Android apce snad ještě nikdy nefungovala. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 17. dubna 2025 1 rok Android 14, app Můj Vodafone 5.27.3, provedl jsem vymazání paměti i dat aplikace, přihlásil se a stejný. Tak nevím Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 17. dubna 2025 1 rok @Ondra - Vodafone aktuální verze aplikace i nalítali verze iOS Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 18. dubna 2025 1 rok Dneska mi na Android přišla aktualizace na v5.27.4 a stav je stejný. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 18. dubna 2025 1 rok Na Apple taky přišla aktualizace a zářná změna Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 22. dubna 2025 1 rok Centrum péče Díky, předávám vývojářům, aby se na to podívali. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 29. dubna 2025 1 rok Centrum péče Dnes jsme o tom s kolegy mluvili, zatím to vypadá tak, že diagnostika v aplikaci podporovaná z naší strany nebude, využívá staré řešení, které už nemusí být funkční, což svými příspěvky i potvrzujete. Aktuálně řešíme, zda by se přece jen nenašlo řešení, nebo zda uděláme v aplikaci odkaz, který by otevřel webovou samoobsluhu, kde je diagnostika dostupná. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 11. května 2025 1 rok Diagnostika bohužel nefunguje už měsíc ani na webu v samoobsluze...... Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.